COLOR_info // ulazak u sezonu pojačan SNAŽNIM PIGMENTIMA

    Brineta ravne kose Giedre Dukauskaite šepuri se u snažnom koloritu, podsjećajući na paletu boja koje najavljuju pozitivnu jesen. Približavamo se hladnim danima, no nije istina da će biti sivi, jer novi Harper’s Bazaar US objavio je pozivnicu na obojenu stranu ulice. Fotke je radio Sebastian Kim, a odličan styling osmislio je Miguel Enarmorado.

    Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01

    Fantastični tonovi obojali su i svijet klasike, pa basic sakoi, suknje i kaputi snažniji su nego ikad prije! Jer jednostavnost je idealna za kolorističko programiranje stila koji mora biti udoban, ali i fotogeničan. Boje djeluju na nas, reagiramo na to kako svjetlost pada na njih i u svakom slučaju izazivaju oduševljenje. Kad se desi neki životno važan moment, želimo da je u nekoj specijalnoj boji… Na primjer plavoj, zelenoj, crvenoj ili ljubičastoj!

    Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01Giedre Dukauskaite Fashion Shoot01