COOL DETALJI // pufasti BUCKET HAT, rukavi i TEDDY veste u tonu vanilije

  Brend Lunilou donosi nove zimske hit komade i idealne grijače za hladne dane. U mini kolekciji su slatki bucket hat šeširi, rukavice bez prstiju i komotne veste. Dizajn brenda potpisuju vlasnice Ivana Čirjak i Izabel Kovačić.

  woman gloves teddy 3jpg

  - Nadamo se kako će naši proizvodi od 100% organskog pamuka biti 100% najpoželjniji lunilou komadi ove zime. Ove zimu provedite u mekanim i udobnim teddy vestama koje će vas oduševiti ne samo dizajnom već i praktičnošću jer ovu majicu možete nositi i kao jaknu kako bi vaš outfit bio potpuni uz naše teddy rukavice, teddy kapu i torbu - rekla nam je Ivana Čirjak.

  kids hat teddy 3jpg

  - Jedva smo dočekali ovaj zimski period kako bismo predstavili našu proširenu ponudu za odrasle i to od nama omiljenog teddy materijala. Kao i svi naši proizvodi tako su i ovi izrađeni od 100% organskog pamuka što potvrđuju certifikati kojima se ponosimo. GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard) jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila te OEKO TEX (najviša klasa) certifikat jamči da naši proizvodi ne sadrže otrovne supstance ili tvari štetne za ljude i okoliš - objasnila je Izabel Kovačić.

   maple sugar scrunchie 2jpgoff white scrunchie 1jpgoff white scrunchie 3jpg