COOL POKLON // foto-knjiga po mjeri, super za USPOMENE, PUTOVANJA, VJENČANJA...

  Sigurno ste već čuli za CEWE FOTOKNJIGU, veliki hit kada se radi o čuvanju uspomena. Bez obzira radi li se o putovanju, vjenčanju, ljetovanju, krštenju ili bilo kojem drugom važnom događaju kao i uspomenama iz svakodnevnog života, foto-knjiga će na najbolji mogući način sačuvati najbitnije uspomene zauvijek.

  Možete birati među 9 različitih formata, 6 različitih vrsta papira, s tvrdim ili mekim koricama i još mnogo dodatnih opcija za uređivanje ovog predivnog formata foto-poklona.

  CEWE visuelHD papa tenant son LPC 2 spanish

  U svakoj odabranoj opciji dobit ćete proizvod vrhunske kvalitete koji ćete obožavati, ili u ovom slučaju, koji će obožavati osoba kojoj poklonite ovaj jedinstveni poklon. Pripremite fotografije za koje mislite da će razveseliti osobu koju darivate i izradite svoj primjerak pomoću CEWE Foto-svijet mobilne aplikacije ili desktop verzije foto-programa za računalo.

  Ovo je foto-poklon koji obožavaju bake i djedovi, posebno kada su na njima njihova djeca i unuci. Može ga se izraditi u nekoliko minuta, a sve što vam treba je 13 fotografija.

  Osim za bake i djedove, foto-kalendari će biti lijep ukras u svakom prostoru pa će biti sjajan poklon za sve drage ljude.

  Također možete birati među više formata i vrsta papira, mogu biti stolni ili zidni, manji ili veći, s nosivom drvenom letvicom ili bez nje pa čak i sa zlatnim elementima za poseban dojam ekskluzivnosti. Izraditi ga možete također i pomoću mobilne aplikacije, cewe.hr internet stranice ili foto-programa.

   Cewe kalendar BožićLeonora Grigat 20211011 Mobilcover Christmas 2021 001