COOL PROJEKTI // personalizirani MOJ PLANER ima novo stylish ruho

  Razni motivi, boje i dizajn s tvojim imenom karakteristike su slatkog planera kojeg poduzetnica Magdalena Bešker donosi već devetu godinu zaredom.

  ulica snova 7

  - Kako uživati u trenutku ako imaš neispunjene rokove, a druge, neplanirane stvari, se samo gomilaju? Moj planer ima prostora za sve. Od planiranja poslovnih sastanaka, preko planiranja kupovine i evidencije mjesečnih troškova do savršenih recepata koje možeš isprobavati s prijateljicom subotom navečer – priča Magdalena.

  ulica snova 12

  Magdalena Bešker uspješna je poduzetnica na čelu Ulice snova iza koje se krije mnoštvo personaliziranih proizvoda. Ovih je dana dogovarala zanimljive suradnje pa ćete tako u ovogodišnjem izdanju Mog planera pronaći prijatelje i partnere poput Perutnine Ptuj, Avona, Turističke zajednice zagrebačke županije, Aquae Vivae, Hendrick's gina, Lykke nakita i Marvis pasta za zube koji će se pobrinuti da uz svaki kupljeni Moj planer dobijete i poklon iznenađenja.

  ulica snova 6

  Pronađite ih i naručite svoj personalizirani primjerak na Web stranicama Ulicasnova.hr i Mojplaner.com, Facebook stranici MojPlaner i Instagramu Ulica snova.

  ulica snova 23ulica snova 34ulica snova 35ulica snova 41