Crno-bijela stilska igra LINK BY OGI // bazične majice, ARMY hlače, LAKIRANI baloner i velike KOŠULJE

  Hrvatski brend Link by Ogi ima nove prijedloge – nakon limited edition survival kit / stay @ home kolekcije, nagrađivana dizajnerica Ogi Antunac donosi novu kolekciju baziranu na crnoj i bijeloj.

  Shirt TETRIS white1

  - Htjela sam još jednom pokazati vlastite vizije modnog svijeta oko nas, u ovim malo kompliciranim vremena u kojima se nalazimo. Nakon zadnje capsule kolekcije, kojom smo pokrenuli naš webshop, shvatila sam kako je došlo vrijeme da u svoju svakodnevicu unesemo dašak Link elegancije koja će vjerujem pristajati svima i koja će nas natjerati da se pomaknemo s mjesta i krenemo hrabro u novo normalno ispred nas. Kao i svaka kolekcija do sad i ova je napravljena za žene od žene u jednom modernom, jedinstvenom i opuštenom tonu - izjavila je Ogi.

  Trench Coat SYBIL3

  U izradi koristi reciklirani tekstil, a od ključnih komada predlaže nosive kreacije za svaki dan, koji će voljeti ljubiteljice minimalizma, ali i one koje žele nadograditi stil detaljima u boji.

  9d

  - Ideja je bila polako, ali sigurno približiti se održivom načinu poslovanja kroz naše materijale i naravno kroz naš dizajn. Volim vjerovati kako je upravo naš dizajn nešto s čime smo započeli cijelu ovu ideju jer od samih početaka kreiramo nešto što se ne mijenja kroz sezone već je nosivo iz godine u godinu. Upravo tom idejom vodila sam se i kada sam stvarala ovu kolekciju - pojasnila je Ogi.

  51d

  Fotografije potpisuje Sanja Jagatić, a model je Ingrid Sitaš iz agencije Talia.

  15d

  64d

  69d

  85d

  Jacket GAGA1