Cro-A-Porter Faith kampanja

  Imate li vjere u modu? Tu prevrtljivu kraljicu stilskog kaosa koja nam svake sezone nameće nova - stara pravila i mami nas u neodoljivu igru modnim dodacima i krojevima, bojama… Upravo je to tema nove Cro-A-Porter kampanje za njihovo dvadeseto, jubilarno izdanje koje će se održavati od 29. rujna do 20. listopada na više lokacija.

  2

  Laička usporedba mode s religijom, u smislu ikone društva opsjednutog konzumerizmom i spektaklom tijela, itekako ima smisla u današnje vrijeme. Izgled je važan, za neke i do te mjere da se modi „pokoravaju“ i duhom, ne samo tijelom. Vjeruju da će ih odjeća promijeniti, ako ništa drugo dati im novu energiju i emocije slične onim ljubavnim, te da će im nova odjeća zbrisati barem one modne „grijehe“.

  Zgriješili ste stilski? Nije sve tako sivo, imajte vjere u nove kolekcije, poručuju vam s CAP-a. Jer oni vjeruju u bolje modno sutra, kao i dizajneri koji se predstavljaju:

  29.09.2012 u Muzeju Marton, Boris Pavlin.
  01.10.2012. u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju, XD Ksenija Vrbanić.

  5.-6.10.2012.
  Avangard Cro A Porter@Lauba - Dioralop Andreja Bistričić i Maja Merlić, Madame Demode i Tamara Bombardelli, Spirit by Tomislav Bahorić, Etna Maar, Oliver Jular, Renata Svetić, Jelena Aleksić, Ivona Martinko.

  18.-20.10.2012.
  Westgate – MAK by Teo Perić & Neda Makjanić Kunić, Linea Exclusive, Monika Sablić, Hippy Garden, Anamarija Asanović, Sonja Lamut, Lokomotiva by Lana i Luka, Jet Lag by Jasmina  Arnautović & Maja Virgej Novak, Borna & fils, ELFS, Matija Vuica i Zigman.

  Kampanja:
  Foto: Mladen Šarić
  Umjetničko vodstvo: Viktor Drago