Cro-A-Porter Ultime - kao na filmu!

  Film i moda usko su povezani od samih početaka kad su se u Hollywoodu na velikim ekranima krenule izmjenjivati buduće modne ikone, a neke od njih inspiracija su i danas: Marylin Monroe, Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor samo su neke od ljepotica koje modni utjecaj ostvaruju i dan danas... Upravo je taj magični svijet filma i filmske ljepote inspiracija novog Cro-A-Portera koji je ove sezone smješten i na pravoj filmskoj lokaciji, u jednom od najvećih evropskih studija - u zagrebačkom Jadran filmu, te će se održati od 9. do 12. travnja.

   

  Schwarzkopf Cro a Porter ULTIME 1

   

  Trodnevni filmski maraton začinit će dizajneri: Manuel Maligec, Hippy Garden, Linea Exclusive, Matija Vuica, Boris Pavlin, TWINS, Sonja Lamut, Nebo, Tatjana Pantoš, Arileo, Mak & Teo Perić, Vedrana Mastela, Petra Vuletić i Saša Hortig, Mario Vijačkić, Lokomotiva, Ivan Ledenko, Anamarija Asanović, JET LAG, Yuniku, Marina Jerant, Manuela Lovrenčić, Mariposa Kristine Bradač, XD Xenie Design, Etne Maar, MAYN Maje Podrug, Madame Demode, Tomislava Bahorića, Even East Vedrana Sardelića te berlinski Ivanman. Za spektakularni finale pobrinut će se Zigman u svom Absolut izdanju!

   

  Schwarzkopf Cro a Porter ULTIME 2

  Pravi poznavatelji i zaljubljenici u film prepoznat će inapiraciju za kampanju: kontraverzni  film "Night porter". Zvijezda ovosezonske kampanje Ultime je plavuša Luna Valas, djevojka koja je svoje prve korake napravila na pisti Schwarzkopf Cro A Porter, a trenutno gradi inozemnu karijeru u Milanu i Parizu. Svojim promjenjivim izgledom, od mlade djevojke, u tren se transformira u fatalnu filmsku plavušu, poput Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, modela Claudie Schiffer ili pak neodoljivo podsjeća na pjevačicu Madonnu.

  Kampanju je snimila Joanna Paciorek, talentirana osječka fotografkinja, dok je za kreativno vodstvo zadužen Viktor Drago. Make-up potpisuje Žana Kožul, a frizure Ivica Palinić.

   

  Schwarzkopf Cro a Porter ULTIME 3Schwarzkopf Cro a Porter ULTIME 4Schwarzkopf Cro a Porter ULTIME 5