CROCS JE FUN // preuređeni dućan, nova šarena kolekcija i Jibbitz manija

  Novu sezonu Crocs je obilježio novim cool modelima, Jibbitzima i ultimativno zabavnim modelima. Na dan službenog ponovnog otvaranja trgovine, Crocs je svoje vjerne obožavatelje i sve ljubitelje popularne obuće odlučio dodatno nagraditi jednom ekskluzivnom prilikom. Oni znaju da obnova donosi promjenu.

  I te su promjene dobrodošle u našim životima. Bilo u promjeni stila ili odabiru odvažnijih modnih komada. Crocsov svježi izgled obraća se eri koja donosi nove ciljeve, ali i nove dizajne obuće. Izjavljuje da će biti u tijeku s najnovijim trendovima te će svoje kreativne dizajne temeljiti na svjetskim modnim smjernicama.

  crocs88333

  Ova ekskluzivna prilika omogućila je prvih 100 posjetitelja da svoj trenutni par Crocsica zamijene za kupon od 50% popusta na kupnju novog para. Na dan otvorenja ostavili su svoj trenutni par Crocsica u posebnom šarenom spremniku, a zatim odabrali novi omiljeni par, koji su mogli dopuniti bilo kojim izborom Jibbitz bedževa.

  crocs1

  Mediji i influenceri prvi su iskusili jedinstvenu i limitiranu ponudu te iskoristili dan za druženje i razgovor uz šarene slatkiše. Saznali smo da su Mirnu Medaković Stepinac oduševile Crocsice s platformom uz puno Jibbitz bedževa koji podižu svaku modnu kombinaciju, a Paula Sikirić oduvijek obožava Crocsice, uvijek su drugačiji, a opet tako klasični. Crocs je ’klasičnu natikaču’ pretvorio u zabavu.

  I svaki sljedeći model Crocsica je još zabavniji i ono najvažnije nameće trendove. Crocs svojim jedinstvenim dizajnom potiče pojedince da izađu iz backstagea i pokažu tko su doista. Uz Crocs ne morate trošiti riječi, jednostavno pustite da vaš stil govori umjesto vas. Različiti dizajni, uzorci i dugine boje u kombinaciji s Jibbitz bedževima omogućuju najvišu personalizaciju vaše obuće.


  Sve skupljene parove obuće Intersocks (Distributer Crocsa za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i ostale europske zemlje) će očistiti i pregledati. Uz nekoliko novih poslužit će za donacije ili kreativne svrhe.

  PR TEMA

   crocs23

  crocs99