DANCE_info // kako su četvrtaši iz XVI Gimnazije snimili video s GREASE I THRILLER scenama

  Znaš tko je Dragana, 'Dragana & Shegrts'? Ona s najboljim doručkom u Zagrebu? E, pa njezina kćer Katja je dio tima koji je napravio plesni Blast from the past video, u kojemu su se isfurali na jake scene kao što su Grease i Thriller, a tu je, čini mi se, i Britney sa svojom 'Hit me baby one more time' školskom uniformom.

  r4

  O čemu se radi?

  Hrvatski školski sportski savez već 8. sezonu provodi projekt 'Školski plesni virtualni show' koji ima za cilj potaknuti učenice i učenike na bavljenje tjelesnom aktivnošću i veće uključivanje u aktivnosti školskog sportskog društva (ŠSD-a) kroz ples, piše na njihovom sajtu.

  rfr

  A Dragana mi je o svemu rekla:

  - Katja i njena škvadra: Anja Talan, Tibor Bosnjak, Ivona Postružin, Lara Ramić, Tia Pačić, Leona Perić, Lana Divković (kamerman), Paula Berić, Laura Lulić... škvadra iz 4.c, XVI. Gimnazije Zagreb, su se u najdosadnijoj godini u životu samoorganizirali kako bi se bar malo zabavili - .

  eds

  Veli, nisu ni mogli zamisliti kad su pripremali da će im biti tako zabavno, naročito kad je Katja pobrala svu robu iz ormara, jer ona je bila zadužena za kostime.

  Ili kad su ispraznili akumulator, jer nisu imali drugu rasvjetu osim farova auta, pa je Dragana morala s klemama doći da im da struje. Usred noći, ofkors, napominje Dragana.

  Trošak? Nula kuna, osim klope i cuge na setovima. Sve su napravili sami, editing i sve, bez pomoći roditelja.

  juz

  - Ideja Projekta je da učenici sami osmisle plesne točke (koreografije), nije uvjet da to bude profesionalna koreografija već da sami učenici pokažu svoju kreativnost te da snime svoj nastup. Video uradci bit će objavljeni na mrežnim stranicama HŠSS-a (Facebook i web stranici HŠSS-a) te će se moći lajkati što će biti jedan od kriterija za određivanje najpopularnije plesne izvedbe. U snimanju video uradaka učenici se mogu povezati s filmskim sekcijama svojih škola te na taj način proširiti krug učenika uključenih u Projekt – piše Hrvatski školski sportski savez.

  A pogledati video i lajkati ih možeš ovdje.

  4er

  3e

  tgr