DANCE_info // kreiranje kolekcije je poput PLESA. Tu su ritam, emocije i intenzitet… ističe ETNA MAAR

    - Stvarajući kolekciju razmišljala sam o nesputanosti i jednostavnosti odijevanja, o tome kako oblikovati nešto novo, a ostati vjerna kreativnom potpisu. Shvatila sam da je kreiranje poput plesa - koraci se ponavljaju, ali u drugom ritmu, tijelo dobiva novi izričaj, a emocije mijenjaju intenzitet u procesu nastajanja nove koreografije - kaže Andrijana Subotić Pjajčik @ ETNA MAAR o novoj kolekciji Ples vjernosti.

    EM2019 02 cr


    Kolekcije Etne Maar su poput poglavlja jedne priče, iz sezone u sezonu. Autorica ima prepoznatljiv potpis te inzistira na udobnosti i praktičnosti odijevanja, a opet tu moraju biti neki zanimljivi detalji poput snažnih ovratnika i sličnih intervencija.

    Tekstil koji dopušta pokret, ulovljen u objektiv Vanje Šolina, prirodan je i ležeran. Boje su osnovne – od bijele preko crvene do crne. Kreacije imaju određeni volumen, koji dodatno naglašava dinamiku pokreta i svake kretnje, a sve skupa otplesale su Ana Kljujev i Klara Lovrečki. Koreografiju potpisuje Jasna Čižmek Tarbuk, a make-up i frizure Ivana Pralija.

     EM2019 02 crEM2019 02 crEM2019 02 crEM2019 02 crEM2019 02 crEM2019 02 cr