Dekorativa dosje / usne u tonovima ruže

  Ruža ima sto nijansi: kraj godine posvetit ćemo onim zavodljivima, jačima. Slažu se u tome poznate kozmetičke kuće i donose nove, predivne palete ruževa za usne. Prosinac je obojan tonovima fuksije, ljubičaste i idealan je za puse! Essence donosi Merry Berry kolekciju, MAC predlaže Huggable ruževe, a Bourjois fantastični Rouge Edition! Artistry Color donosi Beauty kvartet - puder u prahu za usavršavanje kože, svilenkasti puder u kamenu u univerzalnoj nijansi i automatsku olovku za usne za iscrtavanje jasnih i preciznih linija.

  Essence Merry Berry Winter 2015 Collection 3


  Božićni stil predlaže Essence u novoj limitiranoj Merry Berry kolekciji – prekrasni baršunasti ruževi bogati su pigmentima i sjajem.

  Artistry Automatic LipLiner Pencil Refills Holder cr


  Amway je predstavio novi Artistry Color beauty kvartet: puder u prahu, svilenkasti puder u kamenu u univerzalnoj nijansi i revolucionarna automatska olovka za usne koja omogućuje iscrtavanje jasnih i preciznih linija. Exact fit primer za ujednačavanje kože: prozračna formula ovog balzama za lice utrostručuje blagodati za kožu. Hidratizira, prekriva pore i akne. Puder je luksuzni, svilenkasti, oponaša prirodan izgled.

  Exact Fit Perfecting Loose Powder product shot crExact Fit Translucent Pressed Powder Foundation cr

  Prozračni puder u kamenu predstavljen je prošle godine u 8 nijansi dok ove godine stiže u prozirnoj, univerzalnoj nijansi koja uz pomoć svilenkaste formule oponaša prirodni izgled kože i prilagođava se svim nijansama kože. Automatska olovka za usne omogućuje iscrtavanje precizne linije i sprječava razmazivanje i prelijevanje ruža preko rubova usana. Dugotrajna formula s vitaminom E ne isušuje usne. Sustav za punjenje sastoji se od sastavnog dijela/držača (prodaje se odvojeno) i punjenja koje dolazi u tri atraktivne nijanse.

  Beauty Balm Perfecting Primer cr


  Artistry Exact fit by Amway njegujući primer za ujednačavanje kože (30ml) – 322,31 kn        
  Artistry Exact fit by Amway puder u prahu za usavršavanje kože (25g) – 386,44 kn (nijanse Light i Medium)
  Artistry Exact fit by Amway prozračni puder u kamenu - punjenje (13g) – 197,44 kn       
  Artistry by Amway automatska olovka za usne -  držač + punjenje (0.21g) – 189 kn (nijanse Pink Nude, Spiced Wine, Dark).
  Artistry proizvode je moguće kupiti isključivo putem mreže Amwayevih nositelja posla (ANP).

   

  HUGS KISSES AMBIENT 72


  U prosincu u zagrebačko MAC prodajno mjesto dolaze novi Huggable ruževi i sjajila – radi se o paleti intenzivnih nijansi i visokog sjaja. Cijena Huggable ruževa i sjajila je 174,00 kn.

  HUGGABLE LIPSTICK CHERRY GLAZE 72 crHUGGABLE LIPSTICK COMMOTION 72 crHUGGABLE LIPSTICK FASHION FORCE 72 crHUGGABLE LIPSTICK GLAMORIZED 72 crHUGGABLE LIPSTICK RED NECESSITY 72 cr


  Bourjois predstavlja Fuchsia Mania – pomamu za bojama fuksije! Inspiriran pariškom ženom, Bourjois nudi iznimno ženstven stil: miješa i usklađuje varijacije crvene, plave, ružičaste i ljubičaste fuksije. Pronađite nove nijanse Rouge Edition ruževa - 41 Pink Catwalk i 42 Fuchsia Sari - ili se poigrajte već postojećim nijansama - 07 Fuchsia Graffiti i 18 Violine Strass. Nove nijanse Rouge Edition Velvet ruževa - 13 Fu(n)chsia i 14 Plum Plum Girl - pridružile su se postojećim - 05 Olé Flamingoi 06 Pink Pong nijansama.

   

  Bourjois - Fuchsia Mania - group shot1crBourjois - Fuchsia Mania - group shot 2 cr