DeLight by Ivan Friščić // blistava PARTY kolekcija koja daje osjećaj glamura i elegancije

  - Kad razmišljam o blagdanima, u glavi uvijek imam blještavilo i malenu dozu glamuroznosti, i upravo sam takvom osmislio i ovu mini kolekciju. Nikad nisam bio od onih koji će Novu godinu dočekati u trenirci pa makar je dočekao i kod kuće. Trebamo 2020. ispratiti sa stilom i osjećati se dobro i tu slavljeničku noć okruženi najmilijima kod kuće – istaknuo je Ivan Friščić, autor brenda DeLight.

  6DeLight Nadia

  Dizajner donosi novu foto priču koju potpisuje Matea Smolčić Senčar, s glumicom Nadiom Cvitanović ispred objektiva. Nadia nosi blistave haljine koje ujedno djeluju vrlo udobno, jer ova nas je godina razmazila, no ne damo se – slavljeničke boje i teksture daju na osjećaj glamura i elegancije. Dom je postao disko, a dnevni boravak poslužit će kao podij. Jer, styling već imamo.

  1DeLight Nadia

  - Kolekcijom prevladavaju haljine izrađene od svile i metaliziranih niti (lurexa), mala srebrna haljina od šljokica, smoking od vune, svile i lurexa, mala crna haljina od vune i elastina te statement kaput od buklea. Inspiracija za vizuale kampanje, kao i samu kolekciju, bio je disco glam 1970-ih i 1980-ih prenesen na atmosferu ludih tuluma koji će nam svima ove godine zasigurno nedostajati, no to nije razlog da se ne uredimo za kućni party koji može doseći i bolju atmosferu – objavio je Friščić.

  Šminku potpisuje poznata vizažistica Mihaela Dodić, frizuru Draška Topić, a kreativno vodstvo Davide Rossetti.

  3DeLight Nadia4DeLight Nadia2DeLight Nadia5DeLight Nadia7DeLight Nadia9DeLight Nadia10DeLight Nadia