Designer.NEWS / pariška avantura Saše MAKS

  Zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović i njezin brend Maks sudjelovali su u programu nedavno održanog showrooma i poslovne dizajnerske platforme CUBE u Parizu.
  CUBE je inovativna i multibrend showroom platforma osnovana od strane Philippe Natali-a, osnivača N10 Showrooma, sa sjedištem u Parizu. Locirana u srcu utjecajnog Marais distrikta proteže se na čak 850 kvadrata te posjeduje mrežu od preko 6000 buyera dizajnerske i suvremene ženske odjeće, muške odjeće te butika modnih dodataka, concept dućana i robnih kuća širom svijeta. Traje 7 dana, a Saša se predstavila kolekcijom odjeće i nakita za sezonu jesen/zima 2017-2018.

  IMG 1156


  Budući da je i sama vlasnica concept dućana Hysteria u Teslinoj 9, CUBE se pokazao kao izvrsna platforma za dolazak talentiranih stranih dizajnera u Zagreb.


  Energija koja vlada unutar showrooma je izvrsna, svi dizajneri su iznimno talentirani i kreativni, a uz to i vrlo pristupačni i srdačni. Dolaze iz cijelog svijeta, a u njihovim modelima jednostavno morate uživati. Radi se o komadima koji su jedinstveni, od komada i komada nakita koje ne možete prestati nositi do genijalnih torbi u koje se automatski zaljubite – Saša MAKS.


  Usput je rezervirala dizajn grčkih brendova Aumorfia i Ioanna Liberta. Nakon njih u pripremi je dolazak kolekcije torbi ukrajinskih i talijanskih dizajnera, također s CUBE-a.
  Nakon pariškog CUBE-a, na redu je berlinski concept store Studio 183 u kojem će se naći aktualna MAKS kolekcija.

  IMG 1156IMG 1156IMG 1156