Dobra suradnja / Yamamay & „Sve za nju“

  Yamamay flagship store u centru Zagreba bio je domaćin današnjeg predstavljanja humanitarne suradnje jednog od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja i udruge „SVE za NJU!“. U društvu prijatelja humanitarne kampanje, među kojima je bila i poznata voditeljica Daniela Trbović, koja je kao i svi prisutni nosila pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške kampanji protiv raka, istaknuto je kako je ključni cilj zajedničke suradnje buđenje svijesti o važnosti istraživanja i prevencije raka dojke.

  Yamamay flagship store

  Suradnju udruge Sve za nju, osnovane 2008. godine kao dobrovoljne, humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, i brenda Yamamay pratit će kampanja koja promovira poruku - Rak ne poznaje godine – Odvoji vrijeme - a dio je globalnih napora ovog talijanskog brenda da osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštite svoga zdravlja.

  DANIELA ALMENKA
  Daniela Trbović, i Almenka Balenović, predsjednica udruge "Sve za nju"

  Kampanju, čija su zaštitna lica supermodel 90-ih, Yasmin, i engleska manekenka Amber Le Bon, pratit će i posebna Yamamay Basic kolekcija obilježena neutralnim bojama, mikrovlaknima i elegantnom čipkom, namijenjena ženama svih dobi. Kako bi poruka zajedničke humanitarne suradnje doprla do svih dijelova Hrvatske, svi Yamamay storeovi (Zagreb, Split, Rijeka, Rovinj, Dubrovnik, Zadar) tijekom listopada će posjetiteljima pružati sve informacije o važnosti prevencije raka dojke.

  Yamamay flagship store Ilica cr