Dolazak u velikom stilu @ Reserved

  Prvo je pripremljen mega vip party u Laubi, da bi se sljedeći dan ekipa uputila na otvorenje velikog dućana u Arena centru: Zagreb je prošli vikend postao bogatiji za ponudu jednog od najpopularnijeg svjetskog high-street brenda Reserved koji nudi styling od glave do pete za žene, muškarce i djecu. Na tulumu u Laubi, gdje su se našle naše brojne zvijezde kao i ljubitelji ovog brenda, nastupili su Sara Renar, Detour i DJ Rea, a litrama šampanjca i dobrom zabavom obilježena je dobrodošlica novim kreacijama koje se ističu po povoljnim cijenama i trendovskim krojevima.

  Sara Renar u odjeci Reserved
  Sara Renar @ Lauba

  Subotu je također obilježio Reserved: otvorenjem u Arena centru, gdje je jedna od zvijezda bila i Iva Balaban i njezin styling corner u kojemu je ona posjetiteljima predlagala idealne kombinacije. Među prvim kupcima našle su se poznate ljubiteljice mode kao što su Larisa Navojec, Iva Šulentić, Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Iris Androšević Pinjuh i Jana Fabijanić koje su jedva dočekale otvorenje ovog popularnog mjesta. Iva Šulentić ujedno je vodila program otvorenja dućana, dok su brojni gosti uživali u kupovini s 20 % popusta. Ovime je Arena centar podigao ljestvicu ponude jer su osim Reserved dućana, u neposrednoj blizini otvorena i druga prodajna mjesta tvrtke LPP, kao što su Sinsay i Mohito.

   

  RESERVED DETOUR
  Detour nastup @ Lauba


  No, kao vodeći brand LPP kompanije, Reserved ima više od 500 dućana u istočnoj i centralnoj Europi i smatra se vodećim lancem modnih trgovina. U planu su i trgovine u svakom velikom gradu u Njemačkoj i u europskim metropolama poput Londona, Pariza i Milana, dok se, nakon Zagreba, više trgovina u Hrvatskoj planira otvoriti kroz sljedeće godine.
  LPP S.A. je globalna tvrtka s više od 1.600 trgovina modnih brendova: Reserved, Cropp, Mohito, House i Sinsay. U 2013. prodali su više od 70 milijuna komada odjeće, a prihodi od prodaje prelaze više od jedne milijarde.

   

  RESERVED KRISTINA IVA IRIS
  Kristina Bradač, Iva Balaban i Iris Androšević Pinjuh

  RESERVED BRINETE
  Dina Corić Bosnar, Marija Bišćan i Iva Marić s prijateljicama

  RESERVED DJ REA
  DJ Rea

  RESERVED ANITA DUJIC PARTZ
  Anita Dujić

  RESERVED IVA MIRJANA TEA
  Iva Šulentić, Marijana Mikulec i Tea Blažević

  RESERVED IVA SULENTIC
  Iva Šulentić

  RESERVED JANA FABIJANIC
  Jana Fabijanić

  RESERVED LARISA
  Larisa Navojec

  RESERVED NEVENA
  Nevena Rendeli

  RES STYLING ZONA S IVOM
  Dvije Ive i jedna od obožavateljica high-street kombinacija