EKO_style // LUNILOU donosi kolekciju u potpunosti posvećenu ženama, s naglaskom na MEKOĆU I UDOBNOST u boji bijele kave i masline

  - Jako dugo smo smišljale ovu kolekciju koja je po prvi puta u cijelosti posvećena ženama. Nismo planirale da ova kolekciju uopće bude sastavljena od toliko komada no jednom kada smo krenule nismo mogle prestati. Već godinama prikupljamo tihe želje naših klijentica koje nam svako ljeto šalju poruke kako moramo osmisliti ljetne stylinge samo za njih pa smo ih eto ove godine poslušale i napravile nešto što će im se, nadamo se, jako svidjeti - izjavila je Izabel Kovačić, koja sa sestrom Ivanom Čirjak ima brend Lunilou i novu kolekciju - Le soleil d'Istrie.

  29a

  Ime kolekcije je zapravo istarsko sunce, a donosi komotne komade koji djeluju mekano poput vate.

  16a

  Boje su prirodne, neutralne, nježne i super elegantne, a namijenjene su ležernom uživanju na suncu.

  14a

  Kreacije su višenamjenske – kimono se nosi i kao haljina, dok su široke hlače za dnevno izležavanje i večernji ples, ovisno o stylingu.

  15a

  - Iako smo se ove sezone dosta fokusirale na kolekciju za žene to ne znači da smo se manje bavile našom glavnom vizijom, a to je ekološka i modna održivost. Kao i uvijek naši materijali su isključivo organski, u ovom slučaju 100% organski pamuk muslin, koji je nama jedan od najdražih, ali i najzahtjevnijih materijala za rad. Uz odjeću u ovu kolekciju smo ubacili i naš bestseller, beach bag. Torbu smo obnovili za ljetnu sezonu novom bojom logotipa, a nadamo se kako će se kao i uvijek do sada rasprodati u rekordnom roku. U kolekciji je i šešir koji uz zaštitu od sunca pristaje uz baš svaki ljetni outfit – rekla je Ivana Čirjak.

  17a

  Cure ističu da kreacije imaju certifikat koji dokazuje da je tekstil 100% organski - Global Organic Textile Standard GOTS.

  20a

  Fotografije: Sanja Jagatić
  Modeli: Karla Kirschner, Izabel Kovačić
  Kosa : Frizerski salon Teuta

  9a10a1123a27a cr31a32a35a38a40a41a516171