EMANUEL UNGARO // STREET ART parfemi u bočicama nalik na GRAFITTI SPREJ!

  - Urbani krajolik pretvara se u novu realnost, otvara nove scenarije za umjetničke kreacije – objavio je brend Emanuel Ungaro novu inspiraciju za mirise For Her i For Him. - Geste svakodnevnog života postale su inspiracija za nova remek-djela iz platna. Boje i potezi su mediji, prazan prostor je novi teritorij koji dopušta da misli teku i dopuštaju umu da crta - .

  emanuel ungaro

  Nova bočica napravljena u staklu kao limenka u spreju za ulične umjetnike i grafitere. Grafička naljepnica s grafitnom bojom i metalnim završnim slojem evocira urbani izgled. Dizajn potpisuje ulični umjetnik-iz Pariza - Chanoir. Najpoznatiji je po lako prepoznatljivom, istoimenom karakteru - Cha. 

  Chanoir opisuje svoja djela kao suptilne mješavine boja za dobro raspoloženje - gledatelj je uronjen u svijet neobično sretan, spokojan i utješan. Njegovi radovi prikazani su u Parizu, Barceloni, Bogoti, Miamiju i Pekingu.

   

  emanuel ungaro

  FOR HIM - chypre voćno slatki miris
  Jerome di Marino (TAKASAGO)
  Mirisna kompozicija započinje notom gorko zelenog badema, ljubičaste šljive i kruške. Nakon toga cvjetni bijeli buket utjelovljuje senzualnost, u kojemu se tuberoza topi s voćnim jasminom i delikatnom vodicom narančinog cvijeta. Baza je izgrađena na duetu pačulija i sandalovine, oni donose Chypre eleganciju i zagrijavaju se ugodnom stazom mošusa i vanilije. Cijena edt 50ml – 259kn.

  FOR HER - fougere orijentalno ambrasti miris
  Emilie Coppermann (SYMRISE)
  Grejp i bergamot tope se s pikantnim muškatnim oraščićem na vrhu. Srce nas odvodi u atmosferu izraženu zavodljivim cimetom koji se igra s elegantnim irisom.
  Snažna osobnost otkrivena je drvenastim potpisom cedra i senzualnog tonka zrna.
  Cijena edp 50ml – 259kn