ENVY ROOM BRIDAL // ženstvenost pokreta definirana ETERIČNIM detaljima i fluidnom KRINOLINOM

  Povijest ih uči, a na dizajnerima je da prepoznaju ljepotu, izvrsnost i romantiku nekadašnjeg dizajna. Modni trendovi se mijenjaju, no ženstvenost u bridal kolekcijama ostaje jednako snažna kao i uvijek. Ovo dizajnersko područje ima neke svoje zakone, jer kad si zaljubljena, želiš tako i izgledati. Zato Envy Room donosi još jednu kolekciju vjenčanica, jednako predivnu i elegantnu, s fokusom na njihove slavne volane, mega mašne, perje i „suze“. Sve to stilski uokviruje ta njihova već prepoznatljiva igra eteričnih tkanina u slojevima.

  ENVY ROOM BRIDAL 2020 1

  Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović
  Model: Leonarda Zeba
  Hair: Salon Evelin
  Šminka: Lidija Zorić

  Gornji dio siluete je strukiran. nerijetko kroja korzeta, u kontrastu sa suknjom u obliku krinoline ili sirene. Struk se ističe i radi još jednog trika – vizualno šira ramena. Na taj način dizajneri stvaraju balans vizure, naglašavaju ženstvenost i referiraju se na modne pedesete koje toliko obožavaju.

  ENVY ROOM BRIDAL 2020 1

  Kolekcijom dominiraju i čipka, til i svila – objavio je brend - a osim klasične bijele boje u kolekciji ćete pronaći i prljavo rozu i nježnu zelenu te jedan poseban model crne boje koji će obožavati mladenke sklone ekstravagantnim modnim odabirima. Nova bridal kolekcija u ponudu modnog studija eNVy room stiže 27. siječnja, a osim najnovijih pedesetak modela, u showroomu modnog dvojca u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu moći ćete pronaći i bestsellere iz prošlih kolekcija. Cijene većeg dijela vjenčanica kreću se od 6.000 do 10.000 kuna, te od 10.000 do 15.000 kuna kada je riječ o haljinama izrađenima od luksuznijih materijala koje su konstrukcijski zahtjevnije - .

  Kako naručiti Evny Room vjenčanicu? Nikica Ivančević i Vjeko Franetović objavili su mini vodič:
  1 - Važno je napomenuti da svoj termin trebate rezervirati, a kako se sve haljine izrađuju po mjeri, svaki model treba naručiti barem tri mjeseca prije vjenčanja.
  2 - Ovisno o cjenovnom rangu vjenčanica koje planirate isprobavati, termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 100 ili 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine. Tijekom svog termina smijete isprobati koliko god haljina želite, a u pratnju možete povesti najviše tri osobe.
  3 - Envy room ne izrađuje vjenčanice po tuđim skicama, a jedino što možete zatražiti su sitne preinake postojećih modela poput dubine dekoltea, otvora na leđima ili pak dužine rukava.

  ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1ENVY ROOM BRIDAL 2020 1