Envy Room @ FHR / oda nude haljini

    - I dalje smo fokusirani na kontrastnu igru izazovnog i čednog pa su tako dosta zastupljene nude haljine, no, u vrlo ženstvenim i romantičnim krojevima, a kao osnovni motivi kroz kolekciju se provlače ruže, pruge, patchwork te nezaobilazni volani - opisuju novu kolekciju Nikica i Vjeko odnosno dvojac Envy Room koji je sinoć otvorio Fashion.hr na Zagrebačkom velesajmu.

    envy room fhr70


    Slavni je dvojac zapravo osmislio odu nude haljini – dive joj se kroz diskretnu slojevitost, nabore, čipku i našiveno cvijeće. Prozirne su tkanine itekako inspirativne, kroz njih se nazire jedan sasvim novi dizajn, podložan promjenama, kako se tijelo giba. Upravo to Envy Room donosi u novoj kolekciji: stilsku eleganciju čija su pravila totalno – transparentna.  Za čedne su tu kragnice koje se mogu premjestiti na neku drugu kombinaciju, detalj koji čini razliku. I mašlek je prisutan: kad je sve prozirno, i to seksi a ne vulgarno, ona je taj simbol ženstvenosti poput trešnje na šlagu! Upravo se voćna boja ističe u crno-bijelom svijetu. Ona sočna, na cipelama, slatkim malim torbicama i par haljina. Čini se da je Crvenkapica odrasla.

    envy room fhr71envy room fhr72envy room fhr73envy room fhr100envy room fhr336envy room fhr5envy room fhr6envy room fhr9envy room fhr11envy room fhr12envy room fhr15envy room fhr25envy room fhr26envy room fhr30envy room fhr33envy room fhr36envy room fhr40envy room fhr42envy room fhr43envy room fhr51envy room fhr67envy room fhr68envy room fhr111