"Envy Room" otvorili ekskluzivan showroom

    - S obzirom da su naše haljine rađene od skupocjenih tkanina i ukrasa i svakoj posvećujemo veliku pažnju kako bi na kraju naše klijentice u njima zablistale, zaključili smo kako bi i naš showroom trebao biti podjednako ekskluzivan. Zato smo uložili jako puno truda i ideja u uređenje ovog prostora, jer želimo da to bude oaza u kojoj će naše klijentice u potpunosti doživjeti filozofiju eNVy room branda, a to je da se svaka žena u našim haljinama mora osjećati posebno - izjavili su povodom otvorenja showrooma dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Adresa je Vlaška 68, Zagreb.

    eNVy room showroom 2

    Prostor je uistinu impozantan, broji čak 25 kvadrata. Sinoć je tamo održano otvorenje na koje su svratile brojne klijentice, poznate i nepoznate dame koje se žele osjećati kao princeze. Radi se uglavnom o večernjim haljinama te komadima s retro predznakom, za one posebne, pa čak i poslovne trenutke. Osim crne i crvene, vodeće su i nijanse šampanjca i vanilije, a važna se postavlja i čipka, elegantna u svakom pogledu i dekadi. Njihove top komade krase i volani, strateški smješteni na rukave i druga mjesta koja dinamiziraju njihovu romantičnu siluetu.

    eNVy room showroom 1eNVy room showroom 3eNVy room showroom 4eNVy room showroom 6eNVy room showroom 7eNVy room showroom 8eNVy room showroom 9eNVy room showroom 10eNVy room showroom 13eNVy room showroom 14