ENVY ROOM u tropima // moram ti priznati, ovo je do sada naša najseksi kolekcija!

  S Nikicom sam se čula sinoć oko 8 navečer: - iako je jako damska i elegantna, moram ti priznati, mislim da nam je ovo najseksi kolekcija do sada! – . Nikica i Vjeko iliti Envy Room, imali su reviju u vlastitom showroomu u Vlaškoj, jučer tijekom dana, gdje su predstavili kolekciju inspiriranu tropima. Poseban su dvojac na sceni – izuzetno simpatični kao osobe, kreativni i sposobni dizajneri koji se ne zaletavaju, već nastavljaju svoju stilsku priču iz sezone u sezonu, sami dirigiraju vlastitom prezentacijom (ne trebaju im tjedni mode), njima će svi doći usred dana, sređeni kao za navečer! Zaslužili su to, jer upornim radom i promišljanjem čovjek, a bio on i modni dizajner u jadnoj maloj državi, stvarno može sve. Ovo je priča o uspjehu.

  envy334

  Envy Room pokazao je nove haljine (okej, i nekoliko bridal odijela): naravno, u fokusu su neodoljiva prozirnost i perforacije.

  Eteričnost je vladala jučerašnjim showroomom: - kolekcija se sastoji od 30 modela, 10 je vjenčanica – nastavlja Nikica. - Nismo otišli daleko od svoje standardne siluete koju godinama provlačimo, tu su elegancija i klasični krojevi, ne eksperimentiramo s formama, već se držimo neke naše estetike. Ipak, ovoga puta imamo jako puno otvorenih leđa i dubokih dekoltea. Ne bi vjerovala koliko se mladenki odluči za duboki dekolte! I još nam kasnije vele, ma kakvi, nije mi bilo hladno, bilo je super! Ima i dosta trakica u čitavoj kolekciji, baš smo se s time puno igrali - .

  envy334
  Konačno je sve gotovo! Nikica i Vjeko usred svog showrooma, u urbanoj džungli - prostor su uredili totalno šumski, doduše ovo lišće rado bih imala i doma. Izgleda predobro.

  envy334

  Primijetih ždralove, konačno smo otpravili flamingose, izgleda! Znače li im oni nešto, ždralovi su simboli... sreće? – Ne, ma ne, iskreno se smije Nikica – ma naprosto su nam se svidjeli! - .

  envy334

  Ima pravo čovjek, lijepe su sve te egzotične ptice s velikim kljunovima i mega krilima. Bilo je tu još životinjica – na ribe u jezeru podsjetile su me neodoljive zelenkaste i plavičaste ljuskice na teksturi: - te su "visilice" s jednog od materijala koji smo kupili tako ukrašen, ali neke smo sami skidali i ručno premještali na druge teksture. Kreirali smo varijantu 3D tekstila - . Na drugim mjestima djeluju kao da je tijelo omotala neka čarobna grana.

  envy334

  A na podvodni svijet podsjetile su me i rupičaste forme, znate one neke čudne školjke koje imaju kao neke kružiće na sebi? Da, na to. Viđeni su u dokumentarcima na Nat Geo. Ili je to možda površina kamena plovučca, gledana kroz mikroskop? Bilo kako bilo, djeluje predivno fragilno i senzualno. Nekako poziva na dodir... sigurno je jako udobna ova haljina. 

   envy334

  Zanimljive su bile i aplikacije – smještene ispod prozirne haljine, pa je izgledalo kao da je koža posuta brutalnim glitterom. Ili glam lišćem. – Da, ogolili smo haljinu i ispod smjestili te detalje, onako na random, gdje nam je pasalo. Inspirirani smo starinskim konstrukcijama haljina koje su imale fišbajne, samo smo izbacili krute forme. Tu smo si baš dali slobodu, imamo puderaste i crne varijante, a šljokice su su zelene, plavičaste... - .

  envy334

  Općenito, nijanse koje se u ovoj kolekciji ponavljaju su na prirodnoj strani, zelenkaste i plave... osim crne, bijele i bež. Imali smo i odijela, nastavlja dizajner. – Da, sve više cura traži bridal odijelo, imamo ih u par varijanti - . Bijeli sako i hlače odlična su opcija za one koje ne žele ući u haljinu. A za one koje žele, pa makar i na neko događanje, tu su te divne transparentne igre koje Nikica i Vjeko rade tako dobro.

  Mogu se zamisliti u tim volanima. I sad ti reci – pa naravno da nas odjeća može učiniti... princezama. I dati nam onaj dobar feeling.

   envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334envy334