ETNA MAAR // kolekcija nastala u vremenu između ŽIVOTNIH odluka…

    Međuvrijeme je ono vrijeme koje se događa, a mi ga ne doživljavamo kao cjelinu. No, to je vrijeme kada se rađaju ideje, nastaju najvažnije odluke, čine prvi koraci... To je vrijeme između vremena. Tako je i ova kolekcija, nastala u vremenu između nekih životnih odluka, obiteljskih događanja, poslovnih putovanja, zapravo priča o jednoj ideji koja se materijalizirala baš u tom međuvremenu.“ – ističe dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, autorica brenda Etna Maar, o svojoj novoj kolekciji.

    etna maar

    U kolekciji se ističu casual komadi koje je lako kombinirati, nositi i nadograditi nekim specifičnim detaljima, to je kao basic minimalizam pojačan detaljima poput raznih ušitaka koji imaju estetsko-praktičnu funkciju. Ističu se teksture - glatke, sjajne, reljefne, efektne... Od materijala prevladavaju pletenine, umjetna koža i umjetno krzno, koje čine forme za svaki dan – hlače, suknje, tunike, veste… kao i razni njihovi hibridi. Očita je autoričina namjera u želji za kombiniranjem, stoga je njezine forme lako skompletirati u niz praktičnih outfita, a da opet sve skupa izgleda – posebno i autentično, na Etna Maar način.

    Kolekcija #umeđuvremenu / #meanwhile dostupna je u zagrebačkoj trgovini Etna Maar u Ilici 82 i na web shopu www.etnamaar.com.

    etna maaretna maaretna maaretna maaretna maaretna maaretna maaretna maaretna maar