Etro, Max Mara i Porsche kreacije predstavljene u Esplanadi

  Prestižan zagrebački hotel, točnije njegov The Club, sinoć je ugostio najnovije kreacije kvalitetnih talijanskih brandova Etro i Max Mara, uz ekskluzivno predstavljanje prve ženske Porsche Design torbice, Twin-bag. Esplanade priziva proljeće u znaku prekrasnih boja... 

  etroEtro kreacije za proljeće 2013.

  Poznate modne kuće koje u svijetu zastupaju kvalitetan talijanski dizajn i izradu imaju neke sličnosti, ali i razlike: jednako su cijenjene, no motivi su drugačiji. Etro je poznat po printu i orijentalnim uzorcima koji broje mnogo nijansi, dok je Max Mara jednostavnija, kreacije su mirne, boje nježne, a stil klasičan. Iako su manekenke nosile i torbe Longchamp i Lancel, prava zvijezda sinoć je bila minimalistička ljepotica Twin-bag koji potpisuje Porsche Design. Stvorena iz ruku najboljih majstora u Firenzi, Twin-bag može se nositi na dva načina, odnosno ručka se može izvlačiti i uvlačiti, ovisno o potrebi. Ideja je bila napraviti jednostavan i praktičan dizajn luksuznog stila, a rezultat je torba srednje veličine, ravnih linija, plasirana u tek nekoliko boja. Moći će se kupiti i u Zagrebu, a cijena se kreće od 10 000 kuna naviše.

  viztorbicaPorsche design Twin-bag kampanja

  Goste revije pozdravio je i ponosni generalni direktor hotela Esplanade, Ivica Krizmanić, pošto je originalni povod okupljanja bila proslava uspješnog poslovanja Esplanade hotela. - Nakon jednog izazovnog razdoblja koje je iza nas, želja nam je bila okupiti naše drage suradnike i prijatelje Esplanade kako bismo zajedno proslavili samostalno poslovanje hotela, kao i brojne nagrade i priznanja koja smo primili u posljednjih nekoliko mjeseci – istaknuo je Krizmanić. Dio uspjeha ekipa popularnog zagrebačkog hotela dokazala je i izdavanjem još jednog broja magazina Esplanade View.

  maxmaraMax Marine haljine i Lancel torbe sinoć u Esplanadiviztorbica2Porsche design Twin-bag kampanja