FESTIVAL ULTRA ima merch // holo bomberice, neon koža i fishnet detalji

  U maniri velikih festivala i zvijezda, naročito onih s plesnog podija, Ultra donosi merch, komade ukrašene logom, u stilu ovog mega popularnog eventa.

  8UE foto MARIO POJE cr

  Glavni akteri najnovije kolekcije su reflektirajuće holografske bomber jakne, dizajn neonske kože i odvažni topovi s fishnet mrežom. Neonski tonovi na majicama, šiltericama, ruksacima i sunčanim naočalama savršeno odražavaju vibe festivala ULTRA Europe, a u kombinaciji s crnim bojama i raznim detaljima kreiraju pravi neo cyberpunk izgled. Kako bi podigli svoj outfit na još višu razinu, tu su i zanimljive narukvice, zastave, bandane ili bucket šeširi, koji su ove sezone apsolutni hit u cijelome svijetu.

  Ovogodišnja kolekcija predstavlja i potpuno novu liniju posvećenu jednom od najpoznatijih svjetskih glazbenih programa koji u Parku Mladeži ima svoju posebnu pozornicu.

  15UE foto MARIO POJE

  Riječ je o programu RESISTANCE koji je usredotočen na underground elektronske glazbenike te nudi integraciju neovisne modne scene s mračnim tehno vibracijama.

  Crne hoodice i majice te modni dodaci poput šilterica s military detaljima, samo su neki od komada ovogodišnje festivalske kolekcije.

  9UE foto MARIO POJE

  Sav tekstilni asortiman proizveden je u Hrvatskoj, od certificiranih materijala i u certificiranoj proizvodnji, a moći će se kupiti na Zapadnoj obali u Splitu od 5. do 12. srpnja, u kampu u Omišu od 7. do 12. srpnja te na nekoliko lokacija unutar Parka Mladeži gdje će ujedno biti i najveći izbor.

  Plaćanje je moguće svim karticama kao i putem cashless sustava, a na sve kupnje iznad 300 kuna, poklanja se drawstring ruksak, do isteka zaliha. Na sve kupnje iznad 350 kn uz Mastercard karticu, odobrava se i 10% popusta.

  22UE foto MARIO POJE

  Kolekcija je snimana u klubu Secret u Zagrebu, a ispred objektiva fotografa Marija Poje, našla su se dva poznata hrvatska modela Lana Klarić i Sandro Stanojević. Šminku potpisuje Karla Glasnović (Profokus), dok je za frizuru bio zadužen Fran Brunović (Profokus).

  1UE foto MARIO POJE2UE foto MARIO POJE4UE foto MARIO POJE5UE foto MARIO POJE6UE foto MARIO POJE7UE foto MARIO POJE10UE foto MARIO POJE11UE foto MARIO POJE12UE foto MARIO POJE13UE foto MARIO POJE14UE foto MARIO POJE16UE foto MARIO POJE17UE foto MARIO POJE18UE foto MARIO POJE20UE foto MARIO POJE22UE foto MARIO POJE24UE foto MARIO POJE27UE foto MARIO POJE28UE foto MARIO POJE29UE foto MARIO POJE