Festival urbanog plesa KINGS OF STYLE

  Urbani ples se vratio u Zagreb zahvaljujući plesnoj skupini Atomic Dance Factory na dvodnevnom festivalu urbanog plesa Kings of Style Powered by adidas Originals koji je protekli vikend okupio najbolje plesne skupine Hrvatske i regije u natjecanju za laskavu titulu “kraljeva" urbanog plesnog stila.

  KOS1

  Prvi dan festivala atmosferu su zagrijali plesači "boreći" se jedan na jedan u freestyle tematskim battleovima gdje su za zadatak imali pokazati svoje kreativno plesno umijeće na zadanu pjesmu i stil pred mnogobrojnom publikom u Vinyl baru dok se užarena plesna atmosfera nastavila dugo u noć pod vodstvom DJ Chilla.
  Preko 600 plesača iz svih dobnih skupina izazvalo je oduševljenje publike i najpoznatijih plesača i koreografa iz regije demonstrirajući svoje vještine i originalnost tijekom drugog dana festivala održanog u Sportskoj dvorani Dubrava, koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta, na natjecanju u koreografijima Kings of Style.

  Kao nastavak ovog all-style natjecanja street plesova 22. travnja 2017. s početkom u 12 sati održat će se JAM na kojem će osam street plesača odmjeriti snage u slobodnom stilu one-on-one ispred Adidas Originals dućana u Bogovićevoj 1a. Poznati DJ Chill podizat će užurbanu gradsku atmosferu kao i tempo plesačima sa svojim hip hop&funk poslasticama. 

   

  KOS1KOS1KOS1KOS1