For Festival @ Hvar

  Ovogodišnji, drugi po redu FOR festival četverodnevna je glazbena fešta koja će oduševiti brojne ljubitelje kvalitetnih taktova, a održat će se prvog ljetnog vikenda u Hvaru i na Paklenim otocima.

   

  FOR festival 2014

   

  Raznovrstan line-up sastavljen je od iskusnih glazbenika poput headlinerice Neneh Cherry s bandom RocketNumberNine, Klaxonsa, Mark Ronsona, novih glazbenih senzacija koje predvode Haim, MØ, Factory Floor, Kelela, Temples, egzotičnih i jedinstvenih nastupa koje će nam priuštiti Darkside i Erlend Øye te glazbenih setova DJ-eva koji će raspirivati četverodnevni ples za vrijeme i oko ljetnog solsticija. Četverodnevnu festivalsku ulaznicu po povoljnijoj EX YU cijeni od 1.131,00 kn moguće je kupiti na stranicama Eventima uz napomenu da je broj ulaznica ograničen.

   

  DARKSIDE

   

  Fantastična vijest za sve koji bi umjesto četiri dana FOR festivala radije izabrali tri, dva ili čak samo jedan dan - upravo je objavljen raspored nastupa glazbenika po danima te su u prodaji dnevne festivalske ulaznice koje se po povoljnijoj EX YU cijeni (300,00 KN) mogu kupiti na stranicama Eventima.

  Svi glazbeni nastupi ovogodišnjeg FOR festivala odvijat će se u klubu Veneranda koji će ugostiti koncerte i u carpe diem Beachu na otočiću Marinkovac rezerviranom za noćne i dnevne DJ setove.

   

  HAIM

  Četvrtak, 19. lipnja
  KLAXONS – FACTORY FLOOR – KELELA
  EROL ALKAN – BOK BOK – GHOST CULTURE

  Petak, 20. lipnja
  HAIM – TEMPLES – MARK RONSON (DJ SET)
  TENSNAKE – TIGER & WOODS

  KELELA

  Subota, 21. lipnja
  NENEH CHERRY w/ RocketNumberNine – MØ – ERLEND ØYE
  PSYCHEMAGIK – BAIO – FORT ROMEAU

  Nedjelja, 22. lipnja
  DARKSIDE – MOVEMENT
  MAURICE FULTON – STORM QUEEN (DJ SET) – DANIEL WANG

  NENEH CHERRY