FRANJO I FILIP DODIĆ // pola stoljeća obiteljskog biznisa s dijamantima

  Njihova je priča ona o poslu, ali i nasljeđu, ljubavi prema zanatu i neprekidnoj potrazi za savršenstvom. Na čelu nove ere su Franjo i Filip Dodić, čija su imena sinonim za spoj tradicije i inovativnosti. Njihova strast nije samo žar, već i duboko usađena strast te neprekidna potreba za znanjem. Kao nositelji obiteljske baštine, Franjo i Filip nastoje ići u smjeru budućnosti, istovremeno poštujući temelje prošlosti vlastite obitelji.

  zlatarna dodic foto jelena balic 2

  S nasljeđem od pola stoljeća, Zlatarna Dodić nastavlja rasti i danas - stručnost, preciznost, entuzijazam i kvaliteta očituju se u svakom komadu nakita izrađenom u njihovoj obiteljskoj radionici gdje se znanje cijeni kao najveće bogatstvo.

  Filipovo ime često je na popisu mnogih priznanja, uključujući certifikate prestižnih institucija poput Američkog gemološkog instituta (GIA) u Londonu te specijalizacije u Antwerpenu. Njegova posvećenost izvrsnosti jasno je vidljiva u svakom segmentu njegovog rada, kao i na svakom certifikatu kupljenog nakita.

  zlatarna dodic foto jelena balic 4
   
  S druge strane, Franjo koji kontinuirano usavršava svoje vještine, vođen je ne samo profesionalnim izazovima, već i dubokim poštovanjem prema obiteljskoj tradiciji.

  Certificirani dijamanti: Garancija su vrhunske kvalitete

  Nakit s pečatom Zlatane Dodić predstavlja vrhunac stručnosti i znanja. Njihova povezanost s međunarodnim gemološkim institutom u Londonu te stručan odabir dijamanata, jasan su pokazatelj izuzetne posvećenosti kvaliteti.

  Pridržavajući se poslovnih principa, njihovi dijamanti dolaze iz etičkih izvora, dok plemeniti metali dolaze s europskim certifikatom, kako bi udovoljili standardima za opće dobro ove globalne industrije. Takva preciznost osigurava da svaka kreacija ispunjava visoke standarde.

  zlatarna dodic foto jelena balic 1

  Znanje je ključni element u stvaranju izvanrednog dijamantnog nakita, a to se jasno vidi kroz samu kolekciju. Svaki komad odražava ne samo estetsku ljepotu, već i tehničku izvrsnost i duboko razumijevanje ovog obrtničkog i zlatarskog zanata.

  zlatarna dodic foto jelena balic 9

  Svaki detalj, od odabira dijamanata do dizajna i izrade, zahtijeva preciznost, stručnost i duboko poznavanje materijala i procesa izrade nakita, ali i spoj tradicije i inovacije, gdje se naslijeđena znanja i vještine prenose kroz generacije, obogaćujući se suvremenim tehnikama i trendovima.

  Kolekcija dijamantnog nakita ne samo da govori o estetskom ukusu i stilu Zlatarne Dodić, već i o dubokom poštovanju prema zanatskoj tradiciji i neprestanoj težnji ka izvrsnosti.

  zlatarna dodic foto jelena balic 6

  Povodom kampanje nastale su divne fotografije suptilne elegancije, braća ne samo da imaju oko za dijamante, već imaju i fantastičan modni stil, vrlo uglađen te su svjesni da je ljepota važna u svakom segmentu života.

  zlatarna dodic foto jelena balic 7
   
  Kampanju potpisuju:

  KREATIVNA AGENCIJA: BRUKETA&ŽINIĆ&GREY
  FOTO: Jelena Balić
  PRODUKCIJA: Digital Kartel
  ŠMINKA: Petra Sever
  FRIZURA: Milena Maršić

  zlatarna dodic foto jelena balic 8