Game changer 2.0 // ALDUK predlaže chic glitter haljine u tonovima od bronce do tamne bordo

  Jesen je u znaku sjaja, ukrašena prirodnim tonovima koji ističu siluetu strukirane forme – a modnu režiju potpisuje Ivan Alduk, dizajner poznat po chic haljinama.

  29ADRESS CASTELLI

  - Kolekcija "Game changer 2.0" je nastala prema modnom kalendaru svjetskih metropola, dakle početkom ove godine jer je imala svoju prezentaciju u našem milanskom showroomu, a sad je otkrivamo i hrvatskim kupcima i suradnicima. Točnije rečeno, otkrivamo večernji dio kolekcije, dok onaj urbani, dnevni dolazi uskoro. Kolekciju čini više od 50 modela i htjeli smo ju podijeliti na dva dijela – ispričao je Alduk.

  30ADRESS SALONA

  Ističe da je naglasak na glamuru, no forma je vrlo jednostavna, urbana i nosiva. Tekstura blista, vole je svjetla reflektora, ali i jesensko sunce, jer ove su haljine spremne za ples danju i noću.

  45ALOOK

  Alduk se pozicionirao kao dizajner večernjih haljina s dozom udobnosti, njegove je kreacije lako nositi, stoga se cure koje idu na party, vjenčanje i slične tulume, obraćaju upravo njemu.

  42ADRESS LEVAN

  Kolorit je atraktivan, od bronce do bordo, a tu je i par ključnih krojeva, na jedno rame ili s jastučićima.

  36ALOOK

  - Mojim klijenticama je bitna ta mogućnost da se haljina izradi u drugoj boji, kraća ili duža, ili pak s rukavom. Takva sitna promjena ne čini nikakvu razliku estetici, a dobijemo zadovoljnu klijenticu koja jest epicentar moga rada. Modeli su izuzetno moderni, efektni i udobni, no uvijek je bolje uživo isprobati u Alduk Showroomu i osobno donijeti sud – ispričao je dizajner.

  Fotografije je radila Sanja Jagatić, model je Irena Božić, make-up Simona Antonović, a kosu Jasmina Salo iz salona YS Parlour.

   31ALOOK32ALOOK33ALOOK34ALOOK41ADRESS GALLIA41ALOOK42ALOOK43ADRESS BRIONI 44ADRESS SERGIO44ALOOK45ADRESS RAGUSAalduk