GIVENCHY & YSL // legendarni mirisi dobili su novo poglavlje, umotanu u ČIPKU i NEON

    Čipka je od samih početaka bila simbol kuće Givenchy, od kada ju je 1952. osnovao jedan od najpoznatijih dizajnera Hubert de Givenchy. Pet godina kasnije ovaj modni majstor predstavlja miris L´Interdit Eau de Parfum, a za kompoziciju bio je zadužen Francis Baron. Legendarni parfem danas dobiva novu, čipkastu vizuru, u kojoj se krije L’Interdit Eau de Parfum Couture. Miris je u znaku cvijeta naranče, jasmina, tuberose, vetivera i pačulija. Kao svaki Givenchy miris, i ovaj je snažan, dugotrajan i opojan. L´Interdit Couture Edition Eau de Parfum 50ml košta 705 kn.

    EXE YSL NO NEON SL SP DP CARRE DUO NEON BO EDP PERCEPTUAL 297X297

    Novost stiže i iz YSL kuće: i oni predstavljaju novo poglavlje mirisne legende, jer je njihov Opium lansiran davne 1977. godine. Danas otvara još jedno poglavlje – Neon.

    EXE YSL NO NEON SL SP DP CARRE DUO NEON BO EDP PERCEPTUAL 297X297

    Black Opium Eau de parfum Neon potpisuju majstori parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc (Firmenich). Kompozicija je na bazi kave, kao i svi Ooium Black mirisi, a za dozu neona pobrinula se esencija azijskog voća. U srcu mirisa su mandarina i četrun (citrus), zeleni sok i ružičaste bobice. Cijene: 30 ml 455 kn, 75 ml 759 kn.