Guerlain / sklad ruža & rumenila

  Guerlainov internacionalni vizažist José-Louis Yuve posjetio je krajem prošlog tjedna našu metropolu gdje je na druženju u Douglasu Kaptol centra otkrio nekoliko ključnih informacija o novoj kolekciji: - za jesen 2015. Guerlain donosi identične nijanse ruževa i rumenila, a zvijezda sezone definitivno je KissKiss Roselip. On je više od ruža, bogate je i hidratantne teksture te usnicama daje volumen i profinjenu boju. U kolekciji su zastupljeni jači tonovi, ali i oni nježniji, blijedo ružičasti - inspiracija je prekrasan ružin cvijet i svi njezini čarobni pigmenti...- . 

  AMBIANCE KKBAUME cr


  José-Louis Yuve je gošćama priuštio i šminkanje po želji, te otkrio koje tonove da koriste. Uz čašu šampanjca Moët & Chandon, na događanju su uživale i slavne dame Vanda Winter, Barbara Kolar, Marija Borić, Ivana Paradžiković te Petra Kurtela.

   

  guerlain1

  - Klijentice me često pitaju koji ton rumenila uz ruž izabrati. Predlažem da se drže što sličnijeg tona, kako bi naglasile decentnu ljepotu i eleganciju. Važno je uskladiti boje na licu a to postižemo upravo preciznom kombinacijom nijansi na usnama i obrazima – savjet je slavnog vizažiste. Na fotografiji: José-Louis Yuve i Nataša Katanec iz Guerlain Hrvatska

  guerlain2

   

  2014 KISSKISS 345 ORANGE FIZZ CHEZ VOLTAIRE PETITS FORMATS FD BLANC cr

  FALL COLLECTION CMYK 2

  Natalia Vodianova zaštitno je lice kozmetike Guerlain

  guerlain2

  guerlain barbara

  Barbara Kolar na makeoveru kod vizažiste José-Louis Yuvea

  guerlain marija

  Mariji Borić iskusni je vizažist istaknuo obrve

  guerlain petra

  Petra Kurela često nosi nude look

  GUERLAIN RUMENILO2 cr

  guerlain vanda

  Vandina omiljena nijansa ruža je vatrena crvena

  KissKiss baume4 R373 FB Q2 crKissKiss baume6 R371 FB Q4V2 cr

  Poudre5 cr

  FAP6 FB DET Q cr

  MAAU15-195C s2 W cr

  GUERLAIN OLOVKA cr