GUESS torbe i cipele za jesen/zimu 2011/12

  Za sezonu jesen/zima 2011. godine GUESS predstavlja glamuroznu kolekciju torbica i obuće, nadahnutu prepoznatljivim, ikonskim počecima ove robne marke i holivudskim divama iz pedesetih godina prošlog stoljeća.


  The Big Chill

  Naši GUESS dečko i djevojka nalaze se u vlaku, na putovanju kroz romantične predjele sjeverne Europe. Savršeno usklađena s njihovim putovanjem, obuća koju nose je opuštena i praktična, s detaljima od ekološkog krzna i gume. Njegove čizme podsjećaju na obuću radnika, i ostavljaju dojam grubog i neobuzdanog stila oblačenja. I njezina je obuća udobna, no srebrni ukrasi i ukrasi s logotipom marke kreiraju stil s dodirom glamura. Lijepi modni dodaci neizostavan su dio njezine garderobe. Izbor praktičnih, ali šik marama i remenja je velik, a tu su i torbice – s mašnama, s grafičkim prikazima nadahnutima traperom ili s ukrasima od ekološkog krzna. Dostupni u različitim bojama, modeli ove kolekcije svojim tonovima zagrijavaju zimsku atmosferu.

  Cool Classic Essentials

  Sa stilom koji karakterizira zavodljivost jednostavnih linija, GUESS djevojka utjelovljuje lik Lauren Hutton iz filma Američki žigolo. Njezina je pojava ozbiljna i otmjena, ali istovremeno osnažena senzualnošću. Ručne torbice ove kolekcije profinjenog su i odvažnog kroja, i ističu se savršenim spojem klasičnih linija sa suvremenim bojama i materijalima. Modeli neutralnih tonova imaju detalje od sjajnog metala koji ih čine neodoljivima. Nove torbe ceker kroja još su veće i još bolje prate našu GUESS djevojku kroz njezin dan. Za večernje izlaske naglasak je na torbicama pismo kroja. Ove sezone neizostavni su i prošiveni modeli torbica, kao i uzorci leopardova krzna i pitonove kože. Privjesci su zavodljivi, kao i lokotići i patentni zatvarači. Ručne torbe ove kolekcije uistinu su neodoljive, a izgled koji stvaraju potpuno je mladenački i svjež. Ženska obuća nadahnuta je New Yorkom, a  temelj ove luksuzne kolekcije s daškom retro stila jesu sjaj i profinjena otmjenost njujorške Pete avenije. Cipele s leopard i piton uzorcima i geometrijskim visokim petama utjelovljuju pravi duh marke GUESS.

  Vintage Pin Up

  Seksi i profinjena djevojka s plakata, naša GUESS djevojka suvremena je ikona u stilu diva pedesetih godina prošlog stoljeća. Ručne torbice i obuća koje nosi jasno iskazuju njezina raspoloženja. Ova kolekcija privlači pažnju ženstvenim, otmjenim i stilski prilagodljivim modelima. Za njima su čeznule holivudske filmske zvijezde prošlih vremena, a žele ih i holivudske dive današnjice. Kroz dan, dok vrijeme prolazi u kupnji na Beverly Hillsu tu su strukturirano krojeni modeli s uzorcima krokodilske kože i leopardova krzna s diskretnim, personaliziranim detaljima, ali i velike torbe ceker kroja od najlona s lakiranim ukrasima. Njezin izgled savršeno upotpunjava obuća sa senzualno oblikovanim modelima. Za večer i vrijeme za zabavu ručne torbice i cipele su raskošne i glamurozne, ukrašene šljokicama ili mašnama. To su savršeni modni dodaci za besprijekoran izgled naše veličanstvene dive.