H&M disko na rolama

  Prošli je vikend oživljen jedan sportsko-glazbeni trend - disco na rolama plesao se na H&M loves Music tulumu @ festival Lighthouse na poluotoku Lanterna kod Poreča. Uz DJ par Italo disko legende Alexandera Robotnicka i megapopularne zvijezde Wolframa, okupljeni su oduševljeni ritmom i akcijom, osvojili plesni podij. Neizostavan ultimativni blještavi stil upotpunjen naglašenom fluorescentnom šminkom mogao se odmah ovjekovječiti u kabini za fotografiranje H&M loves Music.

   

  hm disko role

   

  Od 23. do 25. svibnja poluotok Lanterna kod Poreča u Hrvatskoj potpuno se prepustio geslu "Electronic Music on Vacation" privukavši oko 2.000 glazbenih obožavatelja iz cijele Europe. Osim međunarodnih vrhunskih izvođača, na glavnoj pozornici također je nastupio DJ u usponu Dream Koala – model kampanje za H&M loves Music.

  I stil je pratio retro formulu sedamdesetih, kad je upravo ovaj tip zabave bio popularan: sjajni outfit i šarenilo dodatno su začinili atmosferu! Ovom se prilikom možemo prisjetiti jednog od najboljih videa koji predstavlja fantastično stylish ples na rolama: Robbie Williams Rock DJ!

   

   

  HM goes LHF Roller Disco 4

   

  HM goes LHF Roller Disko 2

   

  HM goes LHF 4