H&M STUDIO @ ART PARK // blistava kolekcija u znaju KRALJEVSKI PLAVE, NARANČASTE I LJUBIČASTE

  Zagrebački Art Park u Ribnjaku ugostio je sinoćnje predstavljanje jesenske H&M Studio kolekcije Queendom. Vizualnu kulisu je, osim kreacija, obogatio i street art rad koji potpisuje Boris Bare.

  image00199

  - H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021 kombinira voluminozne oversized krojeve s kombinezonima, second skin pletivom i tajicama, te glamurozne kristalima optočene modne dodatke s uličnim loungeweareom - objavio je brend.

  Intenzivna paleta boja počevši s kraljevski plavom, preko moćne ljubičaste i žestoke narančaste i zelene otkriva inspiraciju kraljevskim stilom. Tekstil stiže iz održivih izvora, tu su reciklirani poliester, organski pamuk i reciklirani poliamid.

  Ključne kreacije su pufaste jakne, kratke pletene veste art motiva, široke hlače i prugasta odijela.

  image00207

  - Mrežasti topovi posuti umjetnim dragim kamenjem, kao i poput druge kože uski kombinezoni i tajice, hrabro mijenjaju i naglašavaju siluetu. Modni dodaci miješajući glamur i borbenost drže se načela maksimalizma – 'više je više' s naglaskom na ogrlice prstenastog oblika i choker koji podsjeća na vodopad u kombinaciji sa željeznim kopčama, koje sadrže reciklirani cink i mjed. Stiletto čizme visokih potpetica s krupnim potplatom i teške gumene čizme, djelomično su izrađene od VEGEE, biljne alternative životinjskoj koži, od kože grožđa odbačene u procesu proizvodnje vina, što donosi posebnu draž večernjim kombinacijama – javlja brend.

  image00030image00181image00197image00198image00203image00205image00210image00211image00219