HAIR_info // Frida Hair Salon otvorio vrata novog salona

  Poznati zagrebački frizerski studio Frida Hair Salon preselio se na novu adresu u centru grada, točnije u Bauerovu ulicu u popularnom zagrebačkom kvartu Design District.

  Frida Hair Salon 4

  Uređenje salona je inspirirano starogradskim stanovima koji su karakteristični za donji dio grada te su u interijeru sačuvane i stare štukature koje su nekada bile dio stambenog prostora. Istovremeno, interijer je moderno uređen, ističu se čiste linije, prirodni materijali i neutralne boje.

   Frida 102

  Toplinu prostoru daje strop u boji stare cigle koji efektno zaokružuje cijelu priču. Centralno mjesto u salonu ima portret Fride Khalo, umjetnice koja je svojom bezvremenskom estetikom, energijom i individualnošću ostavila neizbrisiv trag na svjetskoj kulturnoj sceni. Frida Khalo je vječna inspiracija i vlasnice salona Marine Ivanković, koja ujedno potpisuje i dizajn interijera vlastitog salona.

   

  @dubravkapz #hair #hairstyle #salonfrida #zagreb #zagrebcroatia #salon ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

   

  - Veseli me što smo uređenjem interijera postigli efekt da se naše klijentice i klijenti osjećaju kao da su ušli u svijet u kojem vlada harmonija i pozitivna energija pa se brzo mogu opustiti i zaboraviti na gradsku vrevu. Iako se nalazimo u centru grada, nismo u uličnom prostoru, već u intimnom stanu s pogledom na vrt u atriju zgrade koji dodatno oplemenjuje prostor. Zemljane boje koje su mi bile baza pri uređenje prostora pružaju osjećaj ugode, a bilje i zelenilo daju živost i svježinu - istaknula je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

  Dona Gaši i Marina Ivanković i Frida Hair ambasadorice

  Na otvorenje salona stigle su brojne poznate osobe i ambasadorice Frida Hair Salona kao što su Helena Minić Matanić, Petra Perkov, Martina Stjepanović, Ivana Blažoti Mioč, Danijela Kušec i Sara Ćavar.

  Helena Minić Matanić

  Poznate gošće pokazale su i nove trendove. Glamurozni volumen, lepršave forme bez strogih linija šišanja i prošarana kosa pramenovima u zemljanim tonovima apsolutni su hit ove sezone. Svijetle boje sve više vole vidljivi izrast pa je tehnika bold roots vrlo popularna, no najveću pažnju u Frida Hair Salonu posvećuju zdravoj kosi - objavljeno je.

  Frida Hair Salon 3

  - Zdrava kosa je uvijek najljepša. Kako bi kvaliteta kose naših klijenata ostala besprijekorna pomažu nam Redken proizvodi za njegu kose. Posebno bih se osvrnula na liniju Redken Acidic Bonding Concentrate koja najviše pomažu u obnovi ili očuvanju zdravlja kose naših klijenata, bilo da je riječ o umjereno suhoj ili jako oštećenoj kosi. Ova linija proizvoda sadrži limunsku kiselinu i proteine koji iznimno pomaže u obnovi kose i balansiraju njezinu ph vrijednost, što također garantira dugoročni rezultat - naglasila je Marina Ivanković.

  Na otvorenju novog salona gosti su uživali i u Maraskinom signature drinku Maraschino kiss kojeg potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih mixologa Marin Nekić.

  Frida 76

   Frida Hair Salon 2