HAIR IS IZI // KATE MOSS opet je na coveru za VOGUE UK i nosi svoje prepoznatljive medene pramenove

  Medena nijansa kose je super popularna, ne samo da pristaje plavušama, već je vole i brinete koje priželjkuju osunčane tonove. A legendarna Kate Moss otkriva svoju omiljenu boju i frizuru na novom coveru britanskog izdanja magazina Vogue.

  Piše: Isabel Prpić, od milja zvana Izi @ Imperia Professional (Sveti duh 10, Zagreb)

  Kate Moss Vogue UK Cover 2020 Photos03

  Kate ima tanku kosu, očita je ta njezina tekstura na mnogim fotkama, no stepenasto šišanje daje dojam blagog volumena te je idealno za lasi tog tipa.

  Druga stvar koja je idealna za ovaj tip kose su pramenovi u medenim i plavim nijansama. I to ne samo za plavuše, već i brinete. Često cure žele svojoj tankoj kosi dati dojam volumena i dinamike, a to radim pramenovima u više nijansi, dok za neke ne treba ni blajh. Naročito kad se radi o plavoj kosi – što čuva kvalitetu kose.

  Kate Moss Vogue UK Cover 2020 Photos01

  Kate ovu frizuru nosi godinama, nekad ima šiške, nekad ih pušta, ali uvijek izgleda super, upravo radi nježnih tonova koji se izmjenjuju na kreativan način. Bitna je i njega – maske i ulja za kosu čine čuda za lasi ovog tipa, a i inače. Predlažem takvu njegu naročito zimi, kad je zrak suh, a i konstantno kosu pokrivamo kapama.

  Kate je za siječanjski broj fotkao dvojac Mert & Marcus, styling je napravio glavni urednik magazina Vogue UK, Edward Enninful, kosu je sredio Paul Hanlon, a make-up osmislila Lucia Pieronni.

  Kate Moss Vogue UK Cover 2020 Photos02