HAIR_upgrade // konačno nam stiže MAKE-UP za KOSU!

  L'Oréal Paris unosi nešto sasvim novo i kreativno u naše beauty rituale: šminku za kosu Colorista Hair Make up. - Stvarajte i poigrajte se bojom kose kao što se igrate sjenilom za oči – predlaže L'Oréal Paris. - Otkrijte potpunu paletu boja za beskrajan broj kombinacija. Bez obzira na to jeste li plavuša, brineta ili crvenokosa, uvijek ćete pronaći nijansu koja vam odgovara - .

  colorista makeup loreal slider


  Prvi put kombiniramo više područja stručnosti – dekorativnu kozmetiku, njegu kose i stiliziranje.

  Nježnu žele teksturu možete nanijeti vrhovima prstiju, rukavice nisu potrebne!

  Polimerom za stiliziranje preuzetim iz tehnologije Elnett učvršćuje se boja na kosi i sprječava ostavljanje tragova, a da to ne utječe na češljanje kose.

  colorista makeup loreal slider

  Pigmenti koji dolaze izravno iz dekorativne kozmetike dodaju boju vašoj kosi i ispiru se šamponom.

  A tajna boje? Mješavina bisera i pigmenata iz sjenila za oči za intenzivniji rezultat: izraženija boja, bolje prekrivanje i vidljivost. Baš kao i s make up-om, možete stvoriti beskrajan broj izgleda bez obveze! Ispire se šamponom. Obojite kosu danas, a sutra je već možete promijeniti.

  Nije potrebno izbjeljivati niti posvjetljivati kosu, tako da se brinete napokon mogu zabavljati kao i plavuše s vrlo jarkim nijansama, kao što su raspberry, dirty pink, navy blue i green... Jedino što sada preostaje jest odabir boje!

  colorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slider