Hot hit / hoodica Adidas Z.N.E.

  Adidas je na području modnih i tekstilnih inovacija predstavio novu kategoriju proizvoda – Adidas Athletics. Hrvatski nogometni reprezentativci Domagoj Antolić, Marko Rog i Ante Ćorić te maratonka Matea Matošević među prvima su isprobali ključni proizvod iz nove kategorije - majicu s kapuljačom Adidas Z.N.E.

   Matea 2

  - Hoodica je dizajnirana kako bi omogućila maksimalan fokus sportaša u ključnom periodu prije samog natjecanja i u trenucima kada im je to najvažnije te minimalizirala situacije koje odvlače pažnju. Kako bi sportaši ostali mentalno jaki i zadržali koncentraciju pred sam izlazak na teren, pomažu im tri ključna elementa - manjak buke iz okoline, minimalno vizualno ometanje i zaštita od nelagode. Vrhunski način proizvodnje, luksuzna tkanina i upečatljivi dizajn čine hoodicu nezaobilaznom sportskom odjećom, bilo na terenu ili izvan njega – objavio je slavni sportskih brend.

   Coric 2Rog

  - Novom kategorijom Adidas na sportske terene donosi novo shvaćanje tradicionalne odjeće koju sportaši nose prije i nakon natjecanja. Sportaši se pripremaju za nastup pred velikom i strastvenom publikom, stoga im je izuzetno važno zadržati fokus pod neizmjernim pritiskom. Dizajnirali smo adidas Z.N.E. hoodicu i cijelu kategoriju kako bismo omogućili sportašima da se posvete svojim strategijama i osobnim ritualima prije natjecanja i fokusiraju se na vlastite izazove. Estetski, naša strast je stvarati proizvode s vrhunski izrađenim detaljima i elegantnim sportskim dizajnom.", rekao je Michael Krapohl,   adidas Senior Product Manager.

  Kapuljača je izrađena je od dva sloja tkanine koja svojim oblikom eliminira vanjske faktore koji odvraćaju pažnju, održava toplinu i omogućava sportašu da se fokusira. Kapuljača je dovoljno velika kako bi sportaši mogli staviti slušalice na uši i slušati svoju omiljenu glazbu koja im pomaže u fokusiranju prije natjecanja, što je ujedno i sinonim vrhunskih elitnih sportaša. Moderan i odvažan dizajn majice s opuštenim rukavima omogućava sportašu slobodu pokreta, a skriveni džep idealan je za osobne stvari. Diskretna etiketa s unutarnje strane sadrži motivirajuću poruku za sve sportaše, slaveći njihovu mentalnu snagu i fokus.

   

   Antolic