Hrvatski brend Candybalism // “ah la Lune” kolekcija od ORGANSKOG PAMUKA inspirirana MJENAMA MJESECA

  Hrvatski brend Candybalism donosi novu kolekciju posvećenu jednostavnosti odijevanja te inspiriranu mjenama Mjeseca koja se pojavljuju kao motiv.

  candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda34 cr

  - Fokus na udobnost kroja utjecao je na nonšalatan seksi izgled kolekcije, u kojoj su odstranjeni svi načini kopčanja. odstranjeno svo kopčanje, patent zatvarači, gumbi i slični načini konstrukcije koji ponekad tijelu smetaju. Haljine su na vezanje, jednostavnih krojeva tako da možeš biti opuštena i elegantno izazovna, ne razmišljajući o tome što nosiš cijeli dan. Praktičan i ugodan styling dozvoljava da ne moraš razmišljati kako izgledaš, nego se posvetiti na bitniji unutarnji razvoj – izjavila je dizajnerica Mirna Mihoković brenda Candybalism o novoj kolekciji “ah la Lune”.

  candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda11

  Haljine su napravljene od prozračnog eko certificiranog hrvatskog pamuka. Torbice oko struka i šešire potpisuje Design 47. Kreacije brend Candybalism radi po narudžbi – haljine s fotografija mogu biti u bijeloj, crnoj, sivoj s velikim bijelim točkama i vibrantnoj boji breskve.

  Kolekcija ovog cool brenda donosi ležeran pristup odijevanju, s naglaskom na organski tekstil i jednostavnost te bezbrižnost u smislu ignoriranja trendova. Kod njih je minimalizam uokviren bazičnim komadima koji se vežu oko tijela i dobra su baza za stilsku nadogradnju. Voljet će je cure koje njeguju boho izričaj, ali i one koje nose osnovne komade te ih ukrašavaju nakitom u bojama.

  Model na fotografijama je Zara Hrvatin, Luka Radiković je radio foto i video, a glazbu potpisuje Lu Jakelić.

  candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda7candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda16candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda19candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda22candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda24candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda30candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda32candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda33candybalism zarahrvatin kolekcijaljeto2020 održivamoda35 cr