HYPERLIGHT EYEWEAR inovacija // Zepter je predstavio naočale sa slojem Fulerena C60 – za njegovo otkriće znanstvenici su dobili Nobelovu nagradu

  Slavna kompanija Zepter ponosna je na novu inovaciju – HyperLight naočale štite od štetnih zraka svakog umjetnog osvjetljenja, sunceve svjetlosti i svjetlosti elektronskih uređaja.

  Ističu da okviri ujedno time organizmu pružaju aktivnu terapiju koja održava, okrepljuje i revitalizira organizam na kvantnoj razini. Ovo je znanost lijepo upakirana u visoko estetizirane leće, doslovno.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1

  Trendovski, okviri se referiraju na retro stilove pedesetih i šezdesetih, koji su vrlo popularni te evociraju klasiku i eleganciju, vizualno primjenjivu u mnogim stilskim formulama i situacijama - jednostavno ih je nositi i kombinirati. Fizički, okviri su vrlo lagani, gotovo neosjetljivi na nosu.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER

  Što se tiče tehnologije, kvantna hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz Quantum Hyperlight Optic leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi opcem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6

  Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Za otkriće Fulerena zaslužni Kroto, Curl i Smalley - 1996. godine dobili su Nobelovu nagradu za kemiju zbog njihove uloge u otkrivanju ove klase molekula.

   

  Ove naočale odgovaraju svakome, ističu u Zepteru te predstavljaju žensku, mušku i dječju kolekciju.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER3

  HyperLight naočale predstavljaju inovativno i stylish rješenje za bolje funkcioniranje i vida i mozga, jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvjetlosti idealne simetrije, identične biološkim strukturama.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65

  Quantum HyperLight Optic leće su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izradene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su za bolje zdravlje, bolje kognitivne sposobnosti te boljeg izgleda. Time daju svoj doprinos misiji: osjećaj se bolje, živi bolje.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11