Igor Dobranić i njegov modni brend I.G.O.R. // narančasti AKCENTI kao osvježenje na bijeloj LANENOJ podlozi

  Likovnost je oduvijek bitna za našeg dizajnera Igora Dobranića, koji nije toliko prisutan na našoj modnoj sceni, koliko ga znaju po stranim koncept dućanima, jer modni su sajmovi njegov drugi dom. Naime, ovoga puta, za ljeto 2021. Igor donosi lepršave kreacije inspirirane krojem kimona i stilski neopterećene forme koje je tako lako nositi.

  IGOR DOBRANIC SS2021

  Akcent narančaste, u osvježavajućem izdanju, potpisuje dizajnerica tekstila Ivana Žanko Barna. Njezina je lakoća linije oplemenila Igorove tunike i haljine, napravljene po eko standardima. Iako je oduvijek bio eko brend, I.G.O.R. kompanija ističe kako reciklažom i smanjenim količinama viškova materijala kao brend pridonose smanjenju masovne proizvodnje te otpada.

  Lan je ovdje glavni lik, kao prirodan materijal za čiji uzgoj ne treba mnogo vode, a osim toga – u potpunosti je biorazgradiv.

  - Ove sezone surađivali smo s mladim fotografom Hamzom Kulenovićem kojem je photo vogue Italy objavio image fotografije za kampanju za I.G.O.R. SS/2021 - objavio je brend. 

  IGOR DOBRANIC SS2021

  Fotografija/ Hamza Kulenović
  Model/ Katja/ IM Studio Agency
  Šminka/ Andrea Leko
  Frizura/ Ivana Ivić Kralj

  IGOR DOBRANIC SS2021 IGOR DOBRANIC SS2021