IGOR DOBRANIĆ // novu kolekciju vidim kao hibrid BOEMSKE elegancije i APSTRAKCIJE

  - Malo boemskog dizajna, apstraktnih uzorka i životopisnih tonova koraljno crvene u kombinaciji, s vječnim crno-bijelim kontrastima uvod je u novu, laganiju kolekciju – komentirao je Igor Dobranić, naš poznati dizajner koji već godinama posjećuje svjetske modne sajmove i prodaje kreacije diljem svijeta.

  ZFGX7433

  Kolekciju brenda IGOR karakterizira lakoća tekstila i postojanja, a fluidne linije naglašene su mekim tkaninama, ukrašenima printom po mjeri autora.

  Naime, način rada uključuje i custom made motive, koji su u skladu s formama i krojevima, tako da finalni proizvod donosi finu stilsku ravnotežu.

  ZFGX8300

  Autor koristi light bijelu ili osnovnu crnu kao bazu, na širokim hlačama i tunikama, nudeći svojim klijenticama jednostavnost odijevanja i kombiniranja.

  ZFGX7139

  Pritom naglašava posebnost kolekcije bojama, kao što je efektna narančasta, tako da svaka kreacija ima svoju karakterističnu dinamiku. Tu i tamo pojavljuju se resice, koje odjevni predmet pretvaraju u onaj - plesni.

  ZFGX7618

  Fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, model je Nika iz agencije Talia Model, a make-up je radila vizažistica Saša Knežević.

  ZFGX8131

  ZFGX86881ZFGX8029ZFGX6786