INTERIOR_info // novi ekološko-minimalistički brend na našoj sceni DEEZ PRODUKT

  Novo dizajnersko ime na našoj sceni je Deez Produkt: autorice Ivana Zovko i Maša Simetić izrađuju minimalističke proizvode u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. - Iz radionice Deez produkta do sada je izašlo tridesetak produkata. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer pa se tako u ponudi mogu pronaći stolići Organic, koji ima iznimno funkcionalni dio za pohranu knjiga, časopisa i papira koji nam inače zauzimaju radnu plohu, i Color Me, podne i stolne lampe, zidni i stolni satovi, ogledala, ali i zdjela za voće Hexa, stalci za vino, knjige, podmetači za čaše i daske za rezanje... -  istaknuo je dizajnerski tim.

  DSCF2640


  Osim funkcionalnosti i kvalitete, ovaj hrvatski dizajn posebno se ponosi ekološkim aspektom svog brenda - sav asortiman izrađen je isključivo od prirodnih materijala koji nemaju kemijskih obrada. Puno drvo koje daje određenu toplinu i dobro se uklapa u većinu interijera, kombiniraju s metalom za kontrast te urbaniji i moderniji štih.

  Metal je plastificiran i također ekološki prihvatljiv, jer se za plastifikaciju koristi ekološki poliuretanski prah. U procesu oblikovanja prostora dizajnerice pokušavaju razmišljati o korištenju proizvoda, navikama kupaca, transportu, montiranju i sl.

  Proizvodi brenda Deez Produkt trenutačno su dostupni preko webshopa na deez.hr.

  DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640