Issey Miyake A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche // olfaktorno putovanje proljetne kišne kapi

  A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche kuće Issey Miyake bilježi putovanje kišne kapi u proljeće. Od trenutka kad padne s neba, kap putuje kroz elemente – travu, cvijeće, drveće i prirodu – pritom je budi i jača osjetilni doživljaj. Eau de Parfum Fraîche bilježi intimnu bit prirode – opisuje brend putovanje kapi koje je opisano u ovom divnom, fresh mirisu.

  Ane Ayo, parfimer u tvrtki Firmenich, osmislila je ovaj proljetni kišni akord - jedinstveni bljesak svježine kombinira čistu prozirnost kapi vode sa svojom zadivljujućom mineralnom dimenzijom. To je moderan zaokret vodene note, karakterističnog potpisa svakog mirisa u kolekciji kuće.

  IM 2022 A DROP D ISSEY EDP FRAICHE DUO RP 075 1500x2000 300dpi

  Unutar mirisa, ova kapljica nailazi na obilje šarenih cvjetova, poput naleta vlažnih latica uključujući prekrasan akord jorgovana, koji je već amblem originalnog A Drop d’Isseya.

  Isprepleten s Damask ružom, sugerira novi, nježni i svježi cvjetni potpis. Putovanje ove poetične kapljice završava u šumi: na oštroj cedrovini i kremastom akordu sandalovine, koji otkriva njen pun karakter. Božanstveni osjećaj svježine smješta se na sloj bijelog mošusa.

  Kako bi proslavio ovu odu prirodi, japanski redatelj Yu Yamanaka osmislio je film koji bi prikazao zadivljujuće putovanje kišne kapi kroz elemente. Za ovu kampanju iz snova, prvi put snimljenu u divljini, kuća se odvažila na oblik vizualnog izričaja koji blista kao nikada prije.

  Ovdje kap vode utjelovljuje simbol životne snage, uvijek daje više nego što uzima, povezana sa svakim prirodnim blagom iz kojeg neprestano crpi energiju. Kao da kap budi i osvježava svaki element na svom putu. Ovdje je proljetna verzija prirode bujna i živahna gotovo do te mjere da se čini čarobnom, trenutno osvajajući gledatelja.

  Bočica A Drop d’Issey u obliku kapljice ponovno je udomila ovu putujuću kišnu kap. Dizajn bočice potpisuje Todd Bracher, kreacija djeluje poput kapi promatrane kroz čarobno povećalo. Sanjive boje u znaku su prirodnih tonova azurno plavog neba do živopisne zelene trave na vjetru. Kap kao da poprima boju svakog elementa s kojim se susreće.

   IM 2022 A DROP D ISSEY EDP FRAICHE PRIMAIRE SOLO RP 075 1500x2000 300dpi

  U Issey Miyakeu, slavljenje prirode nije samo simbolika, već kuća nastoji biti sve aktivnija u zaštiti prirodnog svijeta. Svaki aspekt A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche utjelovljuje ovu mobilizaciju.

  Boca je izrađena od 5% recikliranog stakla, a kutija u kojoj se nalazi izrađena je od kartona iz održivo gospodarenih šuma. Sam parfem je veganski i također sadrži reciklirane i obnovljive sastojke. Korak po korak, kuća čini razliku.