IVICA KOVAČEVIĆ // kako je bilo na snimanju za Netflixovu seriju JESSICA JONES? (plus omiljeni AKTIVNI hobi!)

  Ivica Kovačević iz Zagreba je u New York otišao prije 11 godina, no nedavno je njegova karijera dobila novu dimenziju – pojavljuje se u hit Netflixovoj seriji Jessica Jones: - To sam radio prošlo ljeto i bilo je prilično naporno, jer sam u isto vrijeme snimao Caviar, film s Radom Šerbedžijom te glumio u predstavi Checheni, koja je bila dio ljetnog kazališnog festivala! Kako je Jessica Jones dio Marvel Universa, sve je na izuzetno visokom producentskom nivou, nisam smio nikome ništa pričati u to vrijeme… - .

  - Producenti su htjeli da snimam sve svoje akcijske scene, imao sam puno proba i treninga za samu koreografiju! – veli mi Ivica, koji je totalno u sportu, jer su sportske dvorane i teretane oduvijek bile njegov drugi dom te je neko vrijeme radio kao fitness trener.

  ivica1

  Bilo se super cool raditi s Jamie Neumann koja igra prostitutku Berry i koja je jedna od super zanimljivih novih talentiranih glumica i trenutno je u usponu – nastavlja Ivica, koji tamo ima prezime Marc. - Upravo sam završio snimanje serije Power u kojoj se pojavljujem u ulozi Drage, američko-srpskog kriminalca. Radi se i posljednjoj sezoni ove super gledane američke serije, čija je premijera 25.8. u Madison square gardenu! Imam još nekoliko skorašnjih TV projekata za jesen, a svako ljeto u pauzi od snimanja obično radim neku predstavu - .

   

  ivica1

  Trenutno priprema produkciju predstave „Srbin Albanac i vojnici“ kosovske dramaturginje Ibadete Avazi, koju režira njezin suprug Avni Vinny Abazi. Njome ćemo 5. srpnja nastupiti u Producers club kazalištu u New Yorku – priča mi Ivica.
  U slobodno vrijeme šeće psa Spota, kojeg je prošlo ljeto spasio iz skloništa. – On je mješanac engleskog pointera i autralskog stočara, tako da ima puno energije i jako je pametan. Trebam s njim dosta trenirati, jako je željan pažnje i aktivan - .

  Osim trčanja po parku, Ivica intenzivno prakticira i brazilski Jiu Jitsu. – To je super intenzivna borilačka vještina, fizički jako zahtjevna. No, čak i više od toga, zahtijeva mentalnu disciplinu! Konstantno me uči skromnosti - . 

   

   
   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  A post shared by Ivica Marc (@ivicamarc) on

   


  Moj klasičan dan uglavnom je ispunjen audicijama, sastancima, treninzima, a onda slijedi vrijeme za odmor i razonodu. Često idem u kazalište, pogledam većinu predstava i baleta. Osim toga, volim obilaziti nove cool restorane. Trenutno sam u vijetnamskoj fazi, pa s društvom obilazim vijetnamske restorane. Jedem uglavnom sve, no nastojim zaobilaziti šećer u bilo kojem obliku. Primjećujem da se puno bolje osjećam i da mi sve lakše ide… naravno, vidi se i na struku! – objašnjava Zagrepčanin u New Yorku.

   

   

  A za doma – već neko vrijeme nabavlja hranu s jedne lokalne farme koja proizvodi samo organsko. – Njihovi su proizvodi potpuno prirodni, bez hormona, aditiva i antibiotika – otkriva glumac. Osim klope, sve mu je bolja i karijera! Ivica je nakon toliko godina u Velikoj Jabuci definitivno pronašao svoje mjesto pod suncem.

   

   
   
   
   
   
  View this post on Instagram

  A post shared by Ivica Marc (@ivicamarc) on

   

   ivica1
  Ivica i Rade surađivali su na filmu Caviar (2019.)