IVICA SKOKO // dramatičan glamur u crnoj izvedbi @ HNK

  Ivica Skoko ima favorite u svijetu oblikovanja, a to su tehnike Visoke mode i ručni rad, u službi predivnih večernjih haljina. Hrvatsko narodno kazalište ugostilo je autora i njegovu novu kolekciju, pod sponzorstvom tvrtke Zepter.

  Revija Ivica Skoko 98

  - Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom narodnom kazalištu i da je kolekcija izazvala ovacije publike, čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim. Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost. Večeras su ovdje bile moje drage prijateljice, gošće, klijentice i drago mi je da smo zajedno doživjeli ovu modnu bajku - izjavio je Ivica.

  Katarina Milkovic Kata Pavlovic Helena Bockaj

  Katarina Milković, direktorica Zeptera Hrvatska Kata Pavlović i Helena Bočkaj, Zepter marketing

  Zvijezde kolekcije su crne haljine - otkrivaju tijelo, ali i naglašenu ukrašenost, sklonost dizajnera kao ultimativnom estetskom doživljaju koje privlači gledatelja da uvidi sve te silne detalje.

  zepter kata pavlovic

  Direktorica Zeptera Hrvatska Kata Pavlović i tim 'Magazina In' s Nove TV

  Sitne perle, perje i ostali efektni elementi našiveni su ručno, a sve skupa hommage je isticanju ženskog tijela.

  Linije fluidnih haljina prate siluetu, očito je Skoko ljubitelj dekada dvadesetih, ali i osamdesetih, uz pedesete kao inspiraciju za strukirane suknje i bluze.

  Među ključnim elementima nalazi se i motiv leptira, kao da je nježno sletio na haljine koje na fini način odijevaju figuru. Autor i obožavatelj crvenog tepiha predstavio je paletu haljina koje su spremne za svjetla reflektora.

  Sponzor revije: Zapter

  Mia Dimsic Ivica Skoko

  Mia Dimšić i Ivica Skoko

  Revija Ivica Skoko 21

  Revija Ivica Skoko 41

  Revija Ivica Skoko 55

  Revija Ivica Skoko 76

  Revija Ivica Skoko 96