JEAN PAUL GAULTIER DIVINE Eau de Parfum // miris ponosa, senzualnosti i slobode

  Od 1976. strast Jeana Paula Gaultiera je kreiranje i poticanje na različitost žene. One stvaraju vlastita pravila i pišu poglavlja vlastitih života. Revolucionarne? Snažne? Još bolje! Odvažne žene koje su ponosne i slobodne.

  2022 JPG2660 1 MGeditingF 10801350

  30 godina nakon predstavljanja prvog mirisa kuće - Classique, Jean Paul Gaultier oslanja se na suštinu svog nasljeđa kako bi stvorio novi miris koji slavi novu verziju ženstvenosti: pluralnu, senzualnu, slobodnu.

  Slaveći svaki aspekt ženstvenosti, prihvaćajući bogatstvo različitosti, Gaultier Divine žene se oslobađaju klišeja roda i slave svoju jedinstvenost. Seksi, buntovno, ljudsko, božansko; ove besprijekorno spajaju jedinstvenost i različitost u jednom korzetu.

  24 DIVINE ANCILLARIES GAMME

  Cvjetno i slatko, s daškom slanog mora, kreirao ga je Quentin Bisch. Ova božanstvena formula je veganska, bez okrutnosti, s 90% odgovorno nabavljenih sastojaka prirodnog podrijetla.

  Fluidna i senzualna napetost između dva akorda, cvjetnog i gurmanskog, ukrašena je slanom vibracijom... veličanstven, solaran, spektakularan, à la Gaultier, ljiljan pokazuje svoju koketnost u buketu bijelog cvijeća, dok merengue daje kremastu slatkoću.

  2022 JPG0912 MGeditingF 10801350

  Bočicu u obliku ženskog tijela, koja se sada može neograničeno puniti, prati kultna metalna limenka koja djeluje kao da je pod vatrenim, užarenim suncem.

  Glumica, model, aktivistica, zagovornica socijalne pravde i feministica, bila je jedna od najutjecajnijih tinejdžerica časopisa Time 2016. - diplomirala na Harvardu, osmislila Eighteen x 18, platformu za poticanje mladih ljudi u SAD-u da glasaju, Yara Shahidi ima mnogo različitih lica.

  2022 JPG3012 MGeditingF 10801350

  Blistava i uvijek vatrena, u korzetu koji su kreirali krojači visoke mode Jean-Paula Gaultiera, ova afroamerička i iranska božica okružena je skupinom posebnih žena: Lola Rodriquez, Thando Hopa, Tess McMillan, Janet Jumbo i Ana Elisa de Brito. Ove izvanredne, žestoke žene slave svoju jedinstvenost i pozivaju svaku ženu da se proglasi božanskom.

  #JeanPaulGaultier @Jeanpaulgaultier
  #IAMDIVINE

  10 DIVINE GAMME

  Cijene: EDP 30ML 86,39 eura, 50ML 122,8 eura, 100ML 166,55