Jerant & Lovrenčić / Tonovi klasike

  Bež i tamnija plava, kao predstavnice bezvremenske elegancije, osnove su nove kolekcije Marine Jerant i Manuele Lovrenčić, a kao snažan element na kreacijama se ističe snažna srebrna.

  jerant 1

  Nakon revije na nedavno održanom Cro A Porteru lansirale su i kampanju - nove je kreacije isprobala Ana Laura Kapetanović, koja je nedavno snimila i lookbook za prestižan brend Lanvin. Torbe na fotografijama potpisuje Borša by Mala Radnja Dizajna. Inspiracija se, kažu Marina i Manuela, nalazi u arhitekturi, ravnim linijama i materijalima s refleksijom, kao što je srebrna eko-koža. - Blaga asimetrija, provokativno i decentno u jednoj skladnoj simbiozi ulazi u duboku priču ženske intrige; zatvoren krug osjećaja, prevrtljivosti, misterioznosti, zavodljivosti, nježnosti... - objavio je dizajnerski duo Jerant & Lovrenčić.

  U stvaranju promotivne kampanje SS/2014  dizajnerice su ponovno okupile isti tim ljudi koji je bio dio i prošlogodišnjeg uspjeha. Kampanju je snimila poznata fotografkinja Joanna Paciorek. Za make up i frizuru pobrinuli su se Ivana Šabanović i Matej Tonković. 

  jerant 2

  jerant 3jerant 5jerant 6jerant 8