JEWELLERY_info // brend AMARANTHINE predstavlja kolekciju od poludragog kamenja i satenskih traka

  - Romantičan model "Invisible" kombinacija je poludragog kamenja i tankih satenskih traka u različitim obradama, pomno odabranih kako bi savršeno komplimentirale kristalima koji su na njih nanizani. Riječ je o poludragom kamenju neobičnih oblika i rezova - veliki fasetirani ametist, citrin u formi suze, akvamarin rezan kao heishi, na tanke "ploške", prirodni oblik gorskog kristala u kombinaciji s raznim drugim poludragim kamenjem… “Nevidljiva” ogrlica uz pomoć kristala stavlja nježan i suptilan akcent na zavodljive obline ženskog vrata i dekoltea, a dizajnerski minimalizam otkriva ne samo oblik, boju i rez kristala već i svaki detalj izrade, svaki čvor i lot – javlja brend Amaranthine.

  Amaranthine edit PS 3

  Jednostavan dizajn ističe dekolte, stoji u najavi, a radi se o skladu elemenata, dizajna i trakica koje je lako nositi. Inspiracija su more, party dani i ležeran način života, a ogrlice pritom nježno ističu svjetlost na dekolteu i privlače pažnju.

  - Beskrajni lanac afričkog tirkiza, granata ili labradorita, za svaku odjevnu kombinaciju, svaki ten i boju kose, stavlja naglasak baš tamo gdje ga želimo – na vrat, ključnu kost, dekolte - i priziva miris mora i tople ljetne noći – ističe brend.

  Fotograf: Jan Iveta
  Model: Marlena Bućo

  Amaranthine edit PS 1Amaranthine edit PS 4Amaranthine edit PS 5 1Amaranthine edit PS 7Amaranthine edit PS 8 1Amaranthine edit PS 9