JOSIP JOŠKO TEŠIJA ima super stil // kako kombiniram outfite domaćih dizajnera i umjetnika

  Tešija, koji radi u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar, jedan je od likova naše modne scene čiji je stilski izričaj dosta art, likovno vrlo zanimljiviv, često nosi naše autore te ih kombinira na svoj suvremeni, cool, minimalistički način. Ne nosi boje, no crnu i bijelu koristi kao super igralište tekstura, linija, slojeva i volumena.

  j4

  - Na ovih par fotografija pokazao sam spoj nekoliko naših izvrsnih dizajnera - Nada Došen, Tomislav Bahorić, Marina Obradović, nakit Lapidarium - .

   j9

  - Na ovim fotografijama modnog izričaja želim pokazati snagu i dizajn hrvatskih modnih dizajnera i umjetnika. Kod nas imamo sve, ne moramo ići van granica i kupovati neke skupe modne marke. Na primjer, kod nas možete kupiti mnogo divnih, neobičnih komada odjeće od prirodnih materijala, a da budete zapaženi na ulici. Samo dobar izbor i kombinacije odjeću čine izražajnom. Za stil morate slušati vlastito srce i ideje i ne biti u strahu što će reći drugi, okolina. Budite svoji i imajte svoj touch - ispričao je kreativac.

  j2

  Tešija ima stila, dobro oko za komade i talent za likovnost, stoga su njegove monokromatske kombinacije uvijek zanimljive i kreativne. Mala paleta tonova i osnovni minimalizam za njega su vrelo kreativnosti, često nosi i cool nakit te krojeve sa zanimljivim intervencijama.

  On to kombinira s ljubavlju, a to se i vidi. Neki ljudi uživaju u modi, odijevanju, kombiniranju, to im na neki način obogaćuje osobnost, a onda i život.

   j3j5j6j7j8josip1