Kako izgleda dom Christine d’Ornano?

  Ona je unuka osnivača brenda Lancôme i kćerka osnivača kozmetičke kuće Sisley, rođena Parižanka i žena sa stilom. Trenutno je potpredsjednica Sisley-a i za medije je nedavno otvorila vrata svog doma u prestižnom londonskom kvartu Notting Hill, koji je uređen u kombinaciji  antiknih i modernih detalja.

   

  Christine-dOrnano-London-Home-Notting-Hill-London-01

   

  Kao u modi, i uređenje interijera danas voli suprotstavljanje neočekivanih elemenata, pa Christine d’Ornano obožava robusne drvene stolove i uredne bijele stolce. Vaze su u njezinom omiljenom životnom prostoru obavezno pune šarenog cvijeća, dok je po istoj formuli uređen i dnevni boravak: svaka je fotelja drugačija. Neke je, kaže, stvari naslijedila pa ih je željela uklopiti u vlastiti dom, a ravnotežu stilu dale su neke nove, moderne stvari.  

   

  Christine-dOrnano-London-Home-Notting-Hill-London-02

   

  Baš kao i kod uređenja interijera, Christine obožava kombinirati stilove, pa su njezine omiljene modne dizajnerice Isabel Marant i Stella McCartney. No, kad je o beauty režimu riječ, drži se jednostavnosti, koristi piling jednom tjednom, svakodnevno anti-age kreme i ponekad masku za lice, a čim stigne pobjegne s obitelji na vikendicu u Francuskoj, gdje se nalazi njezina oaza zdravlja: od zdrave hrane do svježeg zraka.

  Foto: rdujour

   

  Christine-dOrnano-London-Home-Notting-Hill-London-03

   

  Christine-dOrnano-London-Home-Notting-Hill-London-04

   

  Christine-dOrnano-London-Home-Notting-Hill-London-05